HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar geceleri deliksiz uyuyamıyorum bu olay neredeyse 3-4 aydır devam ediyor.Günün her saati esniyorum uykum geliyor ama bir türlü deliksiz , güzel ve ağır bir uyku uyuyamıyorum.Bu durum okul hayatımı da çok kötü etkiliyor bu sorunumu 3 hafta önce çözmüştüm rahat uyuyordum ki anneannem hastaneye gitmek için vede ziyaret için geldi 1 hafta süreyle ve Saat 04.30-05-00 sıraları sabah namazı için abdest almaya kalkıyordu ve benim okula gideceğim saate kadar ayakta kalıyordu (sabah namazını kıldıktan sonra şafağa kadar yatamazsın o yüzden) bende uyanıyordum haliyle sesten , gürültüden ve kalkacağım zamana kadar devamlı 1 saat aralıklar ile uyuyordum bu böyle 1 hafta devam etti sonra tekrar evine gitti hastaneyle işi bittiğinde bende bir oh çektim sonunda rahat ve deliksiz bir uyku için ama bu seferde neden bilmiyorum beynim alışmış o saatte uyanmaya her gece 04.30-05.00 sıraları otomatikman uyanıyorum ve okula kalkacağım zamana kadar(07.30) devamlı 1 saat süreli uykular ile uyanıyorum bunun bir çaresi yokmudur bıktım usandım gözlerim şaşı gibi oluyor kalkınca ve şişiyor birde şiştiğini hissediyorum bu daha kötü bir his gün içersinde devamlı gözlerim yaşarıyor geçen internette okudum bir insanın günde en az 7-8 saat deliksiz uyuması lazımmış bende 3-4 aydır aralıklarla uyuyorum çaresini bilen varsa yazabilir mi ? bu arada yatma saatim 23.00
Erken Uyumaya Çalış Zorla Karanlık Sessiz Bir Odada Uyumaya çalışacaksın , Aynı sorun bende de var ama bu sebeplerde ötürü değil..
21.30 - 22.00 arasında uyumaya çalış. Aynı sorun bendede var. Rahat ve sessiz bir odada uyumanı tavsiye ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)