HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba arkadaşlar kolay gelsin.
Benim bi sorunum var. Ben Metin 2'yi bırakmıştım. Bugün başlamaya karar verdim. Yeni hesap açtım az önce. Hangi servera girersem gireyim lütfen başka server seç yazıyor. Son server bile aynı hatayı vermekte. Yardım ederseniz sevinirim.
İlgilenen arkadaşlara resimlede gösteriyim.
Benim bi sorunum var. Ben Metin 2'yi bırakmıştım. Bugün başlamaya karar verdim. Yeni hesap açtım az önce. Hangi servera girersem gireyim lütfen başka server seç yazıyor. Son server bile aynı hatayı vermekte. Yardım ederseniz sevinirim.
İlgilenen arkadaşlara resimlede gösteriyim.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Öncelikle merhaba arkadaşlar kolay gelsin.
İlgilenen arkadaşlara resimlede gösteriyim.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şuan çalışan tek server var oda 17-) Yeniçeri. Fakat siz bir serverda oynamak isityorsanız Yeniçeride 10 levele kadar kasın sonra başka serverlar açılcaktır.
boş sw pek kalmadı ama mehmetçik en çok dolu swlerden birisi olduğu için oraya giremessin çoktan dolmuştur orası
Şuan çalışan tek server var oda 17-) Yeniçeri. Fakat siz bir serverda oynamak isityorsanız Yeniçeride 10 levele kadar kasın sonra başka serverlar açılcaktır.
Peki. Teşekkür ederim.
Rica ederim görevimizPeki. Teşekkür ederim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)