mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

SiberDizayn Nasıl??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihalbayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kendileri ile geçmişte çalıştım güvenilirdir ALİHAN BEY :)
evet süper güvenirler yakında mehmetçik vakfınada bir hediyeleri olacak :D güven değil önce aradığımız dürüst olmasıdır dürüstlük varsa içinde diğerleri zaten vardır :D

savaş bitti kazanan barış:m08: :ka19:

Son düzenleme:
sberdizayn ile host dışında bir bağlantımız kalmamıştır karşılıklı görüşerek anlaşmış bulunmaktayız alihan güven bey benden hatalarından dolayı özür dilemiştir bende kendisinden bir hatam olduysa özürlerimi dile getirmişimdir bu konuyla alakalı sizlere sıkıntı verdiğimizden dolayı ayrıca sizlerdende özür dileriz metin2x takımı

not :
ayrıca bizleri bu duruma getiren kişinin yanında çalışan ali beyin oldugunu ve kendisinin işten çıkarıldığını vesaire belirtmiştir. Alihan GÜVEN siberdizayn sahibi neyse

bu konuda bizlere büyük desteği olan turkmmo portalına çok teşekkür ederim kendi payıma

sevgilerimizle
7efsun

Son düzenleme:
http://www.hukuki.net/portal_articles.asp?sectionid=5&catid=40&cattitle=Bilisim

arkadaşlar sizde benim gibi dolandırıldıysanız yada dolandırıldığınızı düşünüyorsanız işte sze ne yapabilirim ki bunlardan nasıl emeklerımı paramı alırım diyorsanız korkmayınız bizleride koruyan yasalar var işte size yardım edecek adresi yazdım yukarıdan düzgün bir bilişim dürüst satış ve sağlam server oyun web site vesaire bilişim sunucu isteklerimizi sağlam iradeleri ile bizlere sunan yerler olması dileklerimizle ... sevgiyle kalın

sberdizayn ile host dışında bir bağlantımız kalmamıştır karşılıklı görüşerek anlaşmış bulunmaktayız alihan güven bey benden hatalarından dolayı özür dilemiştir bende kendisinden bir hatam olduysa özürlerimi dile getirmişimdir bu konuyla alakalı sizlere sıkıntı verdiğimizden dolayı ayrıca sizlerdende özür dileriz metin2x takımı

not :
ayrıca bizleri bu duruma getiren kişinin yanında çalışan ali beyin oldugunu ve kendisinin işten çıkarıldığını vesaire belirtmiştir. Alihan GÜVEN siberdizayn sahibi neyse

bu konuda bizlere büyük desteği olan turkmmo portalına çok teşekkür ederim kendi payıma

sevgilerimizle
7efsun

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri