xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

SiberDizayn Nasıl??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihalbayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Karar sizin :cool:

Son düzenleme:
quote_icon.png
SiberDizayn Nickli Üyeden Alıntı

Erol bey biz files firması değiliz sunucu kiralıyoruz eğer istediğinize özel dönüşüm istiyorsanız onu yapan arkadaşlar var onlarada yaptırabilirsiniz.

cevaben : yazılarınız ile kimseyi aldatamıyacaksınız skypede şuan sizi müşterileriniz ile toplu görüşüyorum her biri farklı sıkıntılarını yazıyorlar size yazsınlar diyorum abi onlar son 2-3 gündür cevap vermiyorlar her şey parayı alana kadarmış şeklinde cevaplıyorlar
burada şu anlaşılıyor biberdizayn yetkilisi sen birisine sunucu verdıgını yazmıssın
2 dakıkada kopyama yapıştır mantıgı ile serverı kurup şifrelerı skypeden yada tıcked ten vermekle olmuyor bu iş verdıgınız serverın oyun içi filesini reklamlarınızda yazdıgınız gibi çalışıyormu çalışmıyormı diye bakmadan müşterilerınıze verıyorsunuz sonrada bız teslım ettık dıyorsunuz .neyse

quote_icon.png

Ben teslimatınızı sorunsuzca yaptığıma inanıyorum sunucunuzda donanımsal yada teknik bir arıza bulunmuyor , siteniz sorunsuzca aktif dönüşümlerim çalışmıyor diye bildirim atıyorsunuz filesimi beğenmediniz değişiklik talep edin.

cevaben :beni hala anlamamak için çırpınıyorsunuz değilmi sizin sunucu hızınız yada korumasının yada bağlantısıyla alakalı bir şeyden şikayetler yok bu bağlamda sadece bazen ftp ye bazende yaptıgınız SÜPER OANELİNİZE GİRİLEMİYOR SERVERINIZIN HIZI MÜKEMMEL OFF SÜPER BU SERVERI SİZ FİLES KURDUNUZ KURDUGUNUZ FİLESİNDE RAKLAMINI YAPTINIZ ŞUBU VAR DİYE .....ŞUBU VAR DEDİĞİNİZ FİLESİN YÜKLÜ OLDUGU SERVERE GIRIP KONTROL ETTINIZMI KARDEŞ SAÇMA SAPAN CEVAPLAR VERIYORSUNUZ HALA OYUN ÇALIŞMIYOR YAHU...

Fiyatları Uygunsa Al uzun Zamandır Bu adı duyuyorum

Kendileri ile geçmişte çalıştım güvenilirdir ALİHAN BEY :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri