- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
evet süper güvenirler yakında mehmetçik vakfınada bir hediyeleri olacakKendileri ile geçmişte çalıştım güvenilirdir ALİHAN BEY![]()
güven değil önce aradığımız dürüst olmasıdır dürüstlük varsa içinde diğerleri zaten vardır 
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
savaş bitti kazanan barış:m08: :ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sberdizayn ile host dışında bir bağlantımız kalmamıştır karşılıklı görüşerek anlaşmış bulunmaktayız alihan güven bey benden hatalarından dolayı özür dilemiştir bende kendisinden bir hatam olduysa özürlerimi dile getirmişimdir bu konuyla alakalı sizlere sıkıntı verdiğimizden dolayı ayrıca sizlerdende özür dileriz metin2x takımı
not :
ayrıca bizleri bu duruma getiren kişinin yanında çalışan ali beyin oldugunu ve kendisinin işten çıkarıldığını vesaire belirtmiştir. Alihan GÜVEN siberdizayn sahibi neyse
bu konuda bizlere büyük desteği olan turkmmo portalına çok teşekkür ederim kendi payıma
sevgilerimizle 7efsun
not :
ayrıca bizleri bu duruma getiren kişinin yanında çalışan ali beyin oldugunu ve kendisinin işten çıkarıldığını vesaire belirtmiştir. Alihan GÜVEN siberdizayn sahibi neyse
bu konuda bizlere büyük desteği olan turkmmo portalına çok teşekkür ederim kendi payıma
sevgilerimizle 7efsun
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
http://www.hukuki.net/portal_articles.asp?sectionid=5&catid=40&cattitle=Bilisim
arkadaşlar sizde benim gibi dolandırıldıysanız yada dolandırıldığınızı düşünüyorsanız işte sze ne yapabilirim ki bunlardan nasıl emeklerımı paramı alırım diyorsanız korkmayınız bizleride koruyan yasalar var işte size yardım edecek adresi yazdım yukarıdan düzgün bir bilişim dürüst satış ve sağlam server oyun web site vesaire bilişim sunucu isteklerimizi sağlam iradeleri ile bizlere sunan yerler olması dileklerimizle ... sevgiyle kalın
arkadaşlar sizde benim gibi dolandırıldıysanız yada dolandırıldığınızı düşünüyorsanız işte sze ne yapabilirim ki bunlardan nasıl emeklerımı paramı alırım diyorsanız korkmayınız bizleride koruyan yasalar var işte size yardım edecek adresi yazdım yukarıdan düzgün bir bilişim dürüst satış ve sağlam server oyun web site vesaire bilişim sunucu isteklerimizi sağlam iradeleri ile bizlere sunan yerler olması dileklerimizle ... sevgiyle kalın
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sberdizayn ile host dışında bir bağlantımız kalmamıştır karşılıklı görüşerek anlaşmış bulunmaktayız alihan güven bey benden hatalarından dolayı özür dilemiştir bende kendisinden bir hatam olduysa özürlerimi dile getirmişimdir bu konuyla alakalı sizlere sıkıntı verdiğimizden dolayı ayrıca sizlerdende özür dileriz metin2x takımı
not :
sevgilerimizle 7efsun
not :
sevgilerimizle 7efsun
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)