- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
:ka24:
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 998
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 7 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 149
- MmoLira
- 2,015
- DevLira
- 0
MERHABA ARKADAŞLAR ;
Ve 12 nci sunucuda cırt çıktı konuşmalarımızı sonlandıran ticketlerimizi yolluyorum adamlar oyalamaktan başka hiç bir şey yapmıyorlar kopyala yapıştır mantığı ile iş yapıyorlar emekle alakalı bir şeyleri yok yazdıgım yazılarımdan dolayı beni mahkemeye verecelerini bile söylediler bende verin dedim sonrasında kıvırdılar yahu siz işinizi yaparsanız kimse sizinle yüz göz olmaz paranızı alır keyfinize bakarsınız neyse yaımlıyorum bakınız okuyunuz dikkatli olunuz...saygılarımla sevgiyle kalın
Bildirimi görüntüle #655563
Departman Tarih Başlık Durum Aciliyet
Metin2 24/04/2014 09:11 servers Müşteri Yanıtı Yüksek
Server IP: xxxxxxxxxxxxxx
Putty Şifresi: xxxxxxxxxx
Navicat Şifresi: xxxxxxxxxx
Yönetim Paneli K.Adı: xxxxxxxx
Yönetim Paneli Şifresi: xxxxxxxxx
erol sağlam
Müşteri 24/04/2014 09:11
serverim v7 reklamlarınızda yazdığı gibi çalışıyor bir şekilde teslim adilsin
teşekkürler
not ali bey ile konuştuk ona sorun ...
okumazsanız sorunlarımızı bilemezsiniz
----------------------------
IP Address: 5.25.240.119
Alihan GÜVEN
Yetkili 24/04/2014 15:07
Dönüşümlerde sıkıntı var değil mi önce onu çözelim.
Lütfen tüm soru ve sorunlarınızı çekinmeden bize iletin.
Performans ve güvenlik için sunucularınızda yapacağınız düzenlemelerle ilgili yardım istemekten çekinmeyiniz.
Saygılarımla;
Alihan GÜVEN
SiberDizayn Technology®
Satış ve Teknik Destek Sorumlusu
İletişim Bilgilerimiz;
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mail Adresimiz : mail@siberdizayn.com
Telefon/Fax Numaralarımız : 0 (850) 302 71 32
Adres : Gökçay Mesireliği Huzurevi Altı Sultan Ofis / ISPARTA
Yer Sağlayıcı Numaramız : 2879
Facebook : www.facebook.com/SiberDizayn
Twitter : www.twitter.com/SiberDizayn
---------------------------------------------------------------------------------------------
Mesai Saatlerimiz ;
Hafta İçi : 09:00 - 18:00
Hafta Sonu : 08:00 - 14:00
www.SiberDizayn.com
Bu cevaba nasıl puan verirdiniz? Kötü Çok İyi
erol sağlam
Müşteri 24/04/2014 18:06
aynen dönüşümlerde sıkıntı var ve dönüştükten sonrasında artı basılmıyor
erol sağlam
Müşteri 24/04/2014 22:35
denekki v7 filesimiz gayet bozukmuş ki ! işlem görmeye devam ediyor beklemıyorum artık kolay gelsin size of of of ...
erol sağlam
Müşteri 25/04/2014 01:37
bittimi arkadaşlar server
erol sağlam
Müşteri 25/04/2014 02:23
ali beyin dikkatine ben oyunumuzu 25.nisan .saat 20:00 da açmam şazım arkadaşım bu resimler şu dakıka çekılmıştır
[02:20:36] Ligcs-KİMSE SÖZÜNÜ TUTMUYOR SALLIYORDA SALLIYOR YAZIKLAR OLSUN mk: http://imgim.com/0425_020207.jpg
http://imgim.com/0425_020256.jpg
http://imgim.com/0425_020356.jpg
http://imgim.com/0425_020450.jpg
[02:21:37] Ligcs-KİMSE SÖZÜNÜ TUTMUYOR SALLIYORDA SALLIYOR YAZIKLAR OLSUN mk: oyun yoksa packta yok demektır panelde hostta
erol sağlam
Müşteri 25/04/2014 10:20
ali bey sizi telefonla arayacağım saat 11 de bugun telefonunuza bakınız
erol sağlam
Müşteri 25/04/2014 13:22
SERVERIN GÜNÜNÜ HİÇ ETTİNİZ EĞER SERVER YOKSA DİĞERLERIDE YOKTUR 180 TL YI İADE EDİNİZ
SİZE TELEFONDA 35 DAKIKA ANLATTIM BU ŞU DİYE BANA 2 SAAT SONRA DÖNECEGIM DEDINIZ TİCKETTEN DONDUNUZ VE HER ŞEYI UNUTALIM YENIDEN BAŞLAYALIM DEDINIZ DEDIMI SORDUNUZ BİLDİĞİNİZ ŞEYI 35 DAKIKADA VE 15 GUNDUR AYNI ŞEYI SÖYLEDIM VE SIZ YINE SORDUNUZ ŞİMDİ ŞU CUM-A EZANININ HÜRMETİNE GERÇEKTEN YETER HAKKINIZ OLMAYAN ÜCRETİ İADE EDİNİZ 180 TL BU HESABA YATIRINIZ
EROL SAĞLAM FİNANS BANK KART NUMARASI 4XXX-XXXX-0XXX-XXX0 PTT DEN YATIRINIZ İYİ GÜNLER YAZIKLAR OLSUN
erol sağlam
Müşteri 25/04/2014 13:18
TC.xxxxxxxxxxx İSİM EROL SAĞLAM FİNANSBANK 4XXX-XXXX-0XXX-XXX0 PTT DEN YATIRINIZ İYİ GÜNLER 180 TL YATIRINIZ YAPILAN YAPILMAYAN HER ŞEYI KAPATINIZ İŞİMİZ BİTTİ SÖZLER TUTULMAK İÇİN VERILIR BAHANELER İÇİN DEĞİL YETER ARTIK
MAHKEME İŞİNDEN BAHSETMİŞTİNİZ BUYRUNUZ MAHKEMELIK OLALIM BAKALIM KIM SUÇLU GÖRELİM
SADECE TELEFONUMDAN 24 KEZ ARAMIŞIM SIZI 10 KEZ KONUŞMUŞUZ HER KONUŞMA SÜREMİZ EN AZ 24 DAKIKA EN UZUN 37 DAKIKA HALA DERDİMİ ANLATAMAMIŞIM ... MAHKEMEYE ANLATIRIM BEN SİZ DEDİNİZ YA FİLAN FALAN DİYE
Erol bey biz files firması değiliz sunucu kiralıyoruz eğer istediğinize özel dönüşüm istiyorsanız onu yapan arkadaşlar var onlarada yaptırabilirsiniz.
Ben teslimatınızı sorunsuzca yaptığıma inanıyorum sunucunuzda donanımsal yada teknik bir arıza bulunmuyor , siteniz sorunsuzca aktif dönüşümlerim çalışmıyor diye bildirim atıyorsunuz filesimi beğenmediniz değişiklik talep edin.
Geri ödeme talep etmişsiniz sitemize kayıt olurken sözleşmeyi kabul ediyorsunuz okumadan kabul ettiyseniz benim yapabileceğim birşey yok maalesef ''Oyun Sunucularında Geri İade Bulunmamaktadır'' diye yazıyor zaten ayrıca sitenizde ve sunucunuzda , hattında yada kendisinde bir sıkıntı yokken geri iade talep etmeniz çok saçma yinede kararınıza saygı duyuyorum ama tekrar belirtmek isterim biz sizin filesinizi istediğinize göre dönüşümlerini ayarlamak zorunda değiliz bunuda bilin.
12 adet bilişimle çalıştım hepsi hırsız dolandırıcı demişsiniz üşenmedim araştırdım bende dahil diğer 11 bilişime illallah getirmişsiniz yöneticiler daha önce çalıştığınız 11 bilişim ile irtibata geçebilir ve Erol Sağlam diye sorabilirler ben gerekli açıklamamı yaptığımı düşünüyorum tüm forum üyeleri ve yöneticilerine hayırlı pazarlar , iyi günler

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
:m08:
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
[h=1]HATA[/h][h=2]İstenen URL alınamadı[/h]
: URL almaya çalışırken aşağıdaki hata ile karşılaşıldı http://metin2x.org/
Sun, 27 Nisan 2014 10:20:46 GMT Üretti
11 bilişim mi yaımlayabilirim aynı hatalardan muzdarip olduk bazıları çalışanları patronlarını dolandırmış bizde sonradan anladık o 11 bişimde sizin gibiydi istiyorsanız turkmoo dan 7efsun mesajları diye yazarsanız
göreceksiniz kimler oldugunu sanmayınki paylaşmadık siz kendinize gelin mütala etmeye devam edeceğinize hatanın neresinden dönerseniz kazancınız olacaktır pazartesi saat 17:00 son deminiz sonrasında dönüş yok
sevgiyle ve allaha yakın olunuz ...
: URL almaya çalışırken aşağıdaki hata ile karşılaşıldı http://metin2x.org/
Ana bilgisayar adı IP adresini belirlemek için açılamıyor metin2x.org
DNS sunucusu geri döndü:
Hata Adı: domain adı yok.
Bu sistem URL sunulan hostname çözmek mümkün değildi anlamına gelir. Adresinin doğru olup olmadığını kontrol edin.Sun, 27 Nisan 2014 10:20:46 GMT Üretti
11 bilişim mi yaımlayabilirim aynı hatalardan muzdarip olduk bazıları çalışanları patronlarını dolandırmış bizde sonradan anladık o 11 bişimde sizin gibiydi istiyorsanız turkmoo dan 7efsun mesajları diye yazarsanız
göreceksiniz kimler oldugunu sanmayınki paylaşmadık siz kendinize gelin mütala etmeye devam edeceğinize hatanın neresinden dönerseniz kazancınız olacaktır pazartesi saat 17:00 son deminiz sonrasında dönüş yok
sevgiyle ve allaha yakın olunuz ...
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 3 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 oyun serverler siberdizayn ile bir ilki yaşadık biz sizlerde yaşamak isterseniz izlemeniz yeterli olacaktır
sirustan zehir beta dönüşümleri siberdizayn farkı ile ya bildiğin işi yap reklam yaımladınmı yayımladıklarını ver müşterine yada bilmiyorsan bu işi yayımlama reklamda yapma bak sonra kendin olursun ireklam yazık değilmi adama 
https://www.facebook.com/photo.php?v=263864890452953&set=vb.259218954250880&type=2&theater
sirustan zehir beta dönüşümleri siberdizayn farkı ile ya bildiğin işi yap reklam yaımladınmı yayımladıklarını ver müşterine yada bilmiyorsan bu işi yayımlama reklamda yapma bak sonra kendin olursun ireklam yazık değilmi adama 
https://www.facebook.com/photo.php?v=263864890452953&set=vb.259218954250880&type=2&theater
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)