BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

çok çok önemli - Aklinizda Bulunsun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 408

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu siteye üye olanların yaş ortalamasını çok iyi bilmiyorum ama büyüğü küçüğü vardır diye tahmin ediyorum.
Konunun gerçekten hile hakkında olduğunun altını çiziyorum.
Bilmem hile yaparken başkalarının haklarının çiğnendiğini düşündüğünüz oluyormu.Tabiki metin2 bir oyun.Apayrı sanal bir dünya.Ama ufak yaştaki dostlarımız bazı şeyleri birbirinden ayırmasını iyi bilmezler.Bu çok doğaldır.
Belki bu büyük yaşlardaki dostlarımız içinde geçerli.Kasteddiğim 18 ve üzeri dostlarımız...
Bugün ülkemizin neden bu halde olduğunu çoğumuz düşünüyoruz.Ve bilmekteyiz.
Neden eğitim bi ticaret halinde, neden biz bu ÖSS, OKS benzeri sınavlar için gelecekte alakamızın olmayacağı bilgileri alıyoruz.Neden bir yarış içerisindeyiz.
Şuan bi Ukrayna gibi bir ülkede bile üniversiteye girecek olan aday sayısının, bizim ülkemizde üniversiteye girecek olan aday sayısına oranı kat ve kat düşük.Bizimki nerdeyse 1000 kat fazla.
Ve Türkiyedeki üniversite sayısı, Ukraynadaki üniversite sayısına oranla 100 kat az.Orada gençler üniversiteye yerleşebilmek için kıyasıya birbirleriyle mücadele etmiyolar.Çünkü kontejyan bol.Kimse açıkta kalmıyor.Herkey okuyor.Ve herkes eğitimini tamamladıktan işini yapıyor.
Bizim ülkemizde ise yılda 500 bin kişi (daha fazla olabilir) açıkta kalıyor.Ve bu denli işsizlik korkunç boyutlarda.
Nyse konunun özüne geliyorum.
Demek istediğim, ülkemizin bu durumda olmasının sebebi tüm türk insanlarının hakkının çiğnenmesidir.Ülkemizin sömürülmesi, dış borçlarımız, ekonomik rezaletler bunların hepsi tamamen bağlantılı.
Bunun nedeni hakkımızın satılmış olması.Şuan bile Türkiye'nin başındakiler bugüne kadar tüm sınıf insanların vermiş olduğu emekleri satmakta.Ülkemizin değerleri satılmaya dewam ediliyor.
Bu Dünya'da Türk insanı kadar emekçi toplum az bulunmuştur.
Atamız boşuna dememiş ''Ne mutlu Türküm diyene'' diye
Sizden ricam biçok şeyin farkında olmanız.
Hile yaparken biraz olsun başkalarına haksızlık ettiğinizi unutmayınız.
Hile yapmayın demiyorum.Ama ne yaptığınızı bilmelisiniz.Bu alt tarafı bir oyun diye geçmeyiniz.Bazı şeyler beynimize yerleşiyor.Bunu sanal dünyadan gerçek Dünya'ya geçirmeyiniz.
Bırakın sanal Dünya'da kalsın.Bırakın o sizin sanal Dünyadaki eğlence aracınız olsun.
Eğer türk gençleri olarak, bunu başaramazsanız yavaş yavaş ülkemizi bu hale sokan insanlara benzemeye başlıyacaksınız.
İnsan hakları çok önemlidir.Türk insanı zamanında yapmış olduğu hakkını koruma savaşı,özgürlük savaşı, hak savaşı yani KURTULUŞ SAVAŞI ile dünyamızda yankılar uyandırmıştır.
Boşuna İstiklal Marşına ''Hakka tapan hakkıdır, milletimindir istiklal'' sözü konmamış.
Belki forum kurallarını ihlal ettim.Siyasi içerikli yazılar yazmak yasaktır kuralına uymamış olabilirim.Ama forum kurucuları bilsinlerki gençlerin üstünde ne gibi bir etki bırakıyorlar.
Aksi takdirde kanun gereklerini yapmasını iyi bilirim.
Nyse konuda bi iki şey dicektim ama fazla uzun oldu.Belki böylesi daha iyi...
Dediğim gibi ana mesajım hileciysek sınırını bilmeliyiz dostlarım.
Yaptıklarımızın ne olduğunu bilmeliyiz.Bildiğimiz sürece bunlar sanal dünyamızda kalıcaktır diye umuyorum...
Admin,moderatörler,stajlerler,yöneticiler... bu konu gerçekten çok önemli.
İnşallah okuyan dostlar bu konuyu umursayacaklardır.
Gene atamızın bir sözü ile bitirmek isterim...
''Bugünün gençleri , ülkenin geleceğine bağlıdır'':)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri