Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@admin; bence mouse imlecini sitenin maskotu yapsanız daha iyi olur :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumumuzun 7. yılı şerefine eski temalar yüklenip kullanıcılara belirli bir süre kulanıma sunulabilir. Hem de nostalji olur. @admin; @peacemackers; @erdemaa; @Shorty;

belki eski ama bana göre 2010 en güzeliydi sade , kolay , güzel , kullanışlı. Belki forumu o zaman kullanmaya başladığımdandır ama bilmiyorum bana çok değişik gelmişti ilk değiştiği zaman

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu arası reklam gösterimlerinde sanırım adsense ile ortak çalışılıyor fakat arasıra çıkan .dult,+18 reklamlar forum amacının ve işleyişinin sankim biraz dışına çıkıyor. En yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle..

Forumumuzun 7. yılı şerefine eski temalar yüklenip kullanıcılara belirli bir süre kulanıma sunulabilir. Hem de nostalji olur. @admin; @peacemackers; @erdemaa; @Shorty;

Eski temaların çoğu maalesef şuanki vbulletin sürümüne uyumlu değil. çok düzenleme yapılması gerekiyor üzerlerinde

Konu arası reklam gösterimlerinde sanırım adsense ile ortak çalışılıyor fakat arasıra çıkan .dult,+18 reklamlar forum amacının ve işleyişinin sankim biraz dışına çıkıyor. En yakın zamanda düzeltilmesi dileğiyle..

Bir daha çıktığında ekran görüntüsü alıp gönderirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri