Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@admin; Portalda editör olan arkadaşlara forum içerisinde de özel rütbe ( rank ) verilebilir diye düşünüyorum..

OYUN TURNUVALARI bölümünde açılan Turnuva konularının içine turnuva bittikten sonra yapılan maçların resimleri sonuçları vs. koyulabilir başka konu açma gereksinimi duyulmaz bu sayede.

TURKMMO büyük zaten daha da büyüdüğüne göre Yapılan büyük önemli gelişmeler için ranklar getirebilir
Örnek;
Açılan portal için TURKMMO RANK ''Portal Görevlisi'' - ''Portal Editörü'' gibisinden ikiside olucak diye birşey yok.
Örnek;
Yapılan oyun turnuvaları için ''Turnuva Görevlisi'' - ''Turnuva Yetkilisi'' - ''Turnuva Sorumlusu'' gibisinden ranklar.

Yarışmalar yapılmaya başladı Yarışma ORG. rankı getirildi, Dergi çıktı Dergi editörü rankı getirildi bunlar neden olmasın ? :)

Son düzenleme:
Sadece Metin2 pvp tanıtım bölümünde reklam veriliceğine konularda bulunan reklamlara da metin2 pvp tanıtım reklamları eklense daha iyi olmazmı oradan da belirli bir kazanç elde edilebilir.

Merhaba Admin bir fikrim var,

Metin2 PvP Kurulum bölümünde sürekli açıklı , warez , ve flood'a yönelik paylasımlar oluyor Metin2 Profsyoneller Külübü açılsa belirli üyeler alınsa , adminler veya o bölümün moderatorleri karar verse?

Ve paylaşım yapsalar ayritten tag olarak Metin2 Editör diye birşey gelse şöyle ?

Herkes yararlansa ordan? Kaliteli şeyler paylaşılsa ? Ne dersiniz hoş olmazmı?

- Teşşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri