mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Forum Hakkında Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 388
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu aralar görünüyor ki sıklıkla hesap çalınmaları ortaya geliyor. Bunun için hesaba giriş yaparken mobil doğrulama yapılabilir.

Mesela Google Gmail hizmetinde kullanıldığı gibi bilinmeyen bir bilgisayardan veya bulunan bilgisayardan giriş yaparken belirlenen mobil telefona bir kod geliyor onu yazmadan giriş yapılamıyor. Böyle bir sistem geliştirilebilir ve eklenebilirse çalınmalar çok alt seviyelere iner ve güvenlik artar. :)

Bu aralar görünüyor ki sıklıkla hesap çalınmaları ortaya geliyor. Bunun için hesaba giriş yaparken mobil doğrulama yapılabilir.

Mesela Google Gmail hizmetinde kullanıldığı gibi bilinmeyen bir bilgisayardan veya bulunan bilgisayardan giriş yaparken belirlenen mobil telefona bir kod geliyor onu yazmadan giriş yapılamıyor. Böyle bir sistem geliştirilebilir ve eklenebilirse çalınmalar çok alt seviyelere iner ve güvenlik artar. :)

Telefonu Olmayanlarda Var Mesela Ben Biz Ne Yapıcagız ?

Normalde mobil doğrulama sistemini kurmuştum fakat istediğim gibi çalışmadığı için aktif etmedim. istediğim gibi birşey bulursam tekrar aktif ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri