Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Eskiden öyle bir uygulama vardı.
Birisi özel mesaj atınca direk anasayfada bir kutu gelip ....... kişiden özel mesaj geldi. gibi bir kutu çıkıyordu.
Kontrol Paneline > Genel Ayalar > Özel mesaj bildirimi Pop-up ayarı diye bir bölüm var oradaki "Mesaj geldiğinde beni Popup Penceresi açarak uyar" yazısının yanındaki yeri işaretlerseniz,size özel mesaj geldiğinde dediğin gibi bir uyarı alırsın.
Olabilir yani sonuçta yapılmayacak bir şey değil ,
4 yıldan fazla süredir Turkmmo mevcut.
Artık tanışmamız lazım tüm üyelerimizle![]()
[B @CrazYALkaN; ın açtığı Nerelisiniz ? anketinde yoğun olan yerlerde bu tarz buluşmalar yapılabilir,bencede.
[/B]
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba admin'im,
Bir sorunum var. Metin2 Hileleri bölümünde yeni yaptığım hileyi paylaşacağım.Ancak injector bakımından sorun var. En güvenilir injectorlerden olan OSInject'i hileye koydum.
Ancak virustotal şunları buldu: https://www.virustotal.com/tr/file/...42161879c8a29f10822f87df/analysis/1364912267/
Buda hilemin .dll dosya taraması: https://www.virustotal.com/tr/file/...aa0ebd14091167c856467e8b/analysis/1364912230/
Buda 2'sinin birlikte rar taraması: https://www.virustotal.com/tr/file/...6f83f3df304984b7cfca5c45/analysis/1364912198/
Paylaşmayı düşünüyordum ancak injector sorunu var ne yapabilirim? Forumda injector sorunu büyük bir sorun Forum olarak bir injector seçsek ver onu kullansak iyi olabilir. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
@admin; [MENTION=52275][Rna]MajeziK[/MENTION]; @Rammsteinn; @sgtprice; @0lumGunu; @erdemaa; Konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum

Özel mesaj kutusu dolduğunda uyarı gelmesi iyi olur. Mesela benim kutum dolmuş, arkadaşım mmomt2den uyarmasa daha kaç ay mesaj alamadığımı öğrenemeyecektim. 

Benim önerim Deneme Moderatör seçimleriyle alakalı olacak ;
Öncelikle adminlerimizin ne şekilde ne zaman aktif olduklarını belli olmuyor reel hayatları da var sonuçta o yüzden belli bir tarih olsun diyemeyeceğim diyememde.Benim önerim seçimler yapılırken gereken araştırmalar zaten yapılıyordur ama seçimlerin daha sık olması örneğin 2 haftada bir gibi neden derseniz gerçekten çalışan online süresi yüksek olan hak eden üyelerimizin daha ön plana çıkması açısından bu şekilde düşünüyorum.
@admin; yorumunuz benim ve forumumuz için önemlidir düşüncemi olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim iyi forumlar.
Öncelikle adminlerimizin ne şekilde ne zaman aktif olduklarını belli olmuyor reel hayatları da var sonuçta o yüzden belli bir tarih olsun diyemeyeceğim diyememde.Benim önerim seçimler yapılırken gereken araştırmalar zaten yapılıyordur ama seçimlerin daha sık olması örneğin 2 haftada bir gibi neden derseniz gerçekten çalışan online süresi yüksek olan hak eden üyelerimizin daha ön plana çıkması açısından bu şekilde düşünüyorum.
@admin; yorumunuz benim ve forumumuz için önemlidir düşüncemi olumlu olumsuz yanıtlarsanız sevinirim iyi forumlar.
Benim önerim Deneme Moderatör seçimleriyle alakalı olacak ;
Admin gereken cevabı verecektir fakat bir ekleme yapmak istiyorum Deneme Moderatör alımları ve Yönetim Terfileri forum ihtiyaçlarına göre yapılıyor , yani admin ihtiyaç duymadığı sürece yeni moderatör almıyor ayrıca zaten Maksimum 2-3 Ay içinde seçimler oluyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)