HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhabalar...
Arkadaşlar Size Bir Soru Sormak İstiyorum Sizce Petime Ne almam Gerekiyor
Petim 5 LvL Şu Anda ;
Otomatik Toplayici 2. Lvl
Ticaret Modulu 1. Lvl Takili
3 Adet Modul Yeri Acik
Protokol Olarak Radar Protokolü 2. Seviye Var
2 Slotta Protokolde Açik
110 K Urim Var Pet 8 Lvl Olunca Kamikaze 3 Alicam. Kamikaze Alinca Geriye 60k Uri Kaliyor Sizce Bu Uri İle Ne Almam Gerekiyor ...
Sizce Şu anda Kombo Tamir Modulu Seviye 1 Yada 2 Almalimiyim ??
Teşekkürler
Arkadaşlar Size Bir Soru Sormak İstiyorum Sizce Petime Ne almam Gerekiyor
Petim 5 LvL Şu Anda ;
Otomatik Toplayici 2. Lvl
Ticaret Modulu 1. Lvl Takili
3 Adet Modul Yeri Acik
Protokol Olarak Radar Protokolü 2. Seviye Var
2 Slotta Protokolde Açik
110 K Urim Var Pet 8 Lvl Olunca Kamikaze 3 Alicam. Kamikaze Alinca Geriye 60k Uri Kaliyor Sizce Bu Uri İle Ne Almam Gerekiyor ...
Sizce Şu anda Kombo Tamir Modulu Seviye 1 Yada 2 Almalimiyim ??
Teşekkürler
Vay forumun haline...
Kamikaze ve Kombo tamir petin olmazsa olmazlarıdır. Mutlaka al ama gerekirse sabret uri biriktir 3. seviyesini al.
Palladium toplamak için hammadde toplayıcı alabilirsin.
Protokol olarakta radar protokolü ne kadar çok takarsan petin uçuş mesafesi belli oranda artacaktır.
Ek olarak
Katlayıcı alıp bota atanlar için kurtarma protokolü yararlı olur 5-6 adet protokol büyük oranda kazanç sağlar. (Tabi Bonus kutu toplayan modül ile.)
Kamikaze ve Kombo tamir petin olmazsa olmazlarıdır. Mutlaka al ama gerekirse sabret uri biriktir 3. seviyesini al.
Protokol olarakta radar protokolü ne kadar çok takarsan petin uçuş mesafesi belli oranda artacaktır.
Ek olarak
Katlayıcı alıp bota atanlar için kurtarma protokolü yararlı olur 5-6 adet protokol büyük oranda kazanç sağlar. (Tabi Bonus kutu toplayan modül ile.)
Ek olarak
Vay forumun haline...
Ek olarak
Kardeşim Bilgilendirdiğin için çok Teşekkür Ederim Kombo Tamiri 2. yada 1. Seviye Alsam Çok Sorun Olurmu ? Kamikazeyi Kesin 3. Seviye Alacağim Birde"Protokol olarakta radar protokolü ne kadar çok takarsan petin uçuş mesafesi belli oranda artacaktır. " Yazmişsin Ben 2 tane 2. Seviye Radar Alsam 2side Aynı anda takılıyormu ?
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)