HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar pet im 8 lv ve botum yok
55k uri var
1-) sizce pete 3.seviye kutu toplama ve 2.seviye 2 tane radar alsam kaç uri ve gg kasarm saatte (tahmini birşey söylerseniz aklımda canlanması açısından lütfen)
2-) sizce 3.seviye hammadde modulu ve 2 tane 2. seviye radar alırsam PETİN TOPLADIĞI PALL SAATTE KAÇ OLUR.
NOT 1 : SW BOŞ PALL DOLU OLMAZ O KADAR
NOT 2 : DAHA İYİ FİKİRLERİNİZ VARSA ONLARIDA ALABİLİR MİYİM.
NOT 3 : HARCAYACAĞIM URİ BAKIMINDA DEĞERLENDİRME ALABİLİRİM
teşekkürler.
Bu arada konunun kapatılmamasını rica ediyorum çünkü sabitte falan sorduğum sorulara yanıt bulamam . Şayet eğer bulabileceğimi düşünüyorsanız lütfen konuyu kitlemeden bi link atın oraya yazayım . Saygılarımla...
55k uri var
1-) sizce pete 3.seviye kutu toplama ve 2.seviye 2 tane radar alsam kaç uri ve gg kasarm saatte (tahmini birşey söylerseniz aklımda canlanması açısından lütfen)
2-) sizce 3.seviye hammadde modulu ve 2 tane 2. seviye radar alırsam PETİN TOPLADIĞI PALL SAATTE KAÇ OLUR.
NOT 1 : SW BOŞ PALL DOLU OLMAZ O KADAR
NOT 2 : DAHA İYİ FİKİRLERİNİZ VARSA ONLARIDA ALABİLİR MİYİM.
NOT 3 : HARCAYACAĞIM URİ BAKIMINDA DEĞERLENDİRME ALABİLİRİM
teşekkürler.
Bu arada konunun kapatılmamasını rica ediyorum çünkü sabitte falan sorduğum sorulara yanıt bulamam . Şayet eğer bulabileceğimi düşünüyorsanız lütfen konuyu kitlemeden bi link atın oraya yazayım . Saygılarımla...
Kaptan sadece petle kutu toplatirsan saatte 200 uri kasamazsin
paladada radari fullersen saatte 600 tane qnca alir oda bi ise yaramaz en iyisi pbdo bot ile tarama gunleri haric bota koydurt gece gunduz ayda her turlu 2 mil uri net yeterde artar bile 
paladada radari fullersen saatte 600 tane qnca alir oda bi ise yaramaz en iyisi pbdo bot ile tarama gunleri haric bota koydurt gece gunduz ayda her turlu 2 mil uri net yeterde artar bile 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)