HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MERKÜR SERVERİNDE BİR SAHTE SS İLLETİDİR GİDİYOR. ADMİN OYUNA PARA YATIRIYORUZ. KOSTÜM,EDİT ALIYORUZ. BİRİSİ ÇIKIYOR. DEMEDİĞİN O KİŞİ İLE PM LEŞMEDİĞİN BİRİ İLE KÜFÜRLÜ KONUŞMALI SS LER FORUMA ATIYOR. ATTI SS LER YÜZÜNDEN 15-30 GÜN ARASI ÇARIMIZ BAN YİYOR BUNUN SİTRESİ İLE UĞRAŞMAK İNANIN ARTIK BAZI ARKADAŞLARIMIZ İÇİN SINIR NOKTASINDA BU İŞİ YAPANLAR BELLİ SİZE TİCKET,FORUM KONU GİBİ YÖNLERDEN SS LERİ GÖSTERİYORUZ SAHTE DİE KİMİYLE İLGİLENİLİYOR KİMİYLE İLGİLENİLMİYOR... BU KONUYA ARTIK Bİ EL ATIN YAPANLAR BELLİ YAN ÇARLARINDAN YAPIYORLAR 1 GÜNÜNÜZÜN 2 SAATİNİ AYIRIP. ATAKSERVER OYUNCU BİLGİLERİNE TIKLAYIP SİZE BİLDİRİLEN ADAMLARIN VE SS YAPTIKLARI ÇARLARIN IP BAKIP BU İŞLE DÜZGÜNCE İLGİLENEMEZMİSİNİZ ? ARTIK KESİN Bİ ÇÖZÜM BULUN VE KONUYA Bİ [.] KOYUN !!
KENDİ ÇARIMA YAPILMIŞ Bİ SS Yİ KOYUYORUM Bİ BAKARSANIZ SEVİNİRİM BOŞU BOŞUNA BAN YEMEYE HEVESLİ DEYİLİZ !
1.
BU SS SAHTEDİR 2M İÇİN ETTİM KÜFÜRLERE BAK
@admin Artık Bi Cvp Verin ya Nereye Kadar Sürücek ?
KENDİ ÇARIMA YAPILMIŞ Bİ SS Yİ KOYUYORUM Bİ BAKARSANIZ SEVİNİRİM BOŞU BOŞUNA BAN YEMEYE HEVESLİ DEYİLİZ !
1.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
BU SS SAHTEDİR 2M İÇİN ETTİM KÜFÜRLERE BAK
@admin Artık Bi Cvp Verin ya Nereye Kadar Sürücek ?En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bu arkadas böyle birsey yapmaz sahte ss yapmakla bi amacada ulaşılmaz kimsede ban yemez lütfen şu işleri bırakın .
Kardeşim bu mahlukatlar çok sahte ss yapıyor tabiri çayizse bu köpekler çok güzel sahte ss yapıyor ama nedense kendi çarlarından yapmaya cesaret edemiyorlar zaten dikkalitlce bakarsalar anlar lar sahte oldunu
haklısın kardes gecenlerde benım adıma sahte ss yapmıs adam.45t ver ss'yi vermıyeyım diyor.B4fr4 adlı sahıs bunu herkeze yapıyor ama neden oyunda ban yemıyor nasıl işse.Bununla ilgilenin artık yemine pm ile konusamıyoruz artık.Dakika başı forumdayım adıma sahte ss yapıp foruma korlar diye.Buna bir çözüm bulun artık
Artik cİdden ÇÖzÜm bulunmali
2 3 kİŞİ deyİl kİ 10 15 kİŞİ zarar gÖrÜyor
2 3 kİŞİ deyİl kİ 10 15 kİŞİ zarar gÖrÜyorŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)