HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle adım erdinç bu konuyu açmamın neden bir kişi var oyunda ve pm den konuşmadan adam istediği kişiyi banlatıyor nedir bu sayın admin eski forum daha güzel yönetici azap vardı biliyordu neyin ne oldugunu suan buraya ss koyan hemen ban yiyor ne iş anlamadık ben kendı çarım ban yemedi ama 130 a kastıgım ve arkadasıma verdiğim çar ban yiyor Merkürdeki hesabı : IMarLboro 130 leveldir varmı böyle birşey bu adama biri dur diyemiyormu adamla biri tartışsın görüşçez diyor ve dediğini yapıyor saçmalık bence bu sahte ss ile ban yemek benim canım yanmadı ama çevremdeki insanların canının yanmasıda benim canımı yakıyor anlayana tabi öncelikle Oyunda Transistör adlı 130 lvl sura daha düne kadar buglu edit sata sata T yapmış çok parası varmış allah daha cok versin kimsenin parası ben ilgilendirmezde anlamadıgım nokta şu paran varsa etikete gerek yok allah daha cok versin dedim kapattım o konuyu öncelikle arkadasım hiç birşey yapmadıgı halde 30 Gün ban yiyor IMarLboro adlı sura saçmalık bakın Bu Transistör adlı suranında ben açıgını yakaladım ve buldum çabalarıma rahmen sizde bilin diye ne oldugunu yan çarıda Millenium adlı sura oda +120 üstü ss ler orjinaldir kesinlikle sahte ss gibi şeyler yoktur araştıralabilir...
bu adam bu kadar kimden yürek alıyorda milleti tehdit ediyor bakın bugünde beni tehdit etti mmomt2 son artık diyor ulen sen kımsın cocuk sana diyoruz telefon ver sen vermiyorsun azcık delikanlı isen telefon versene yanlıs numara deil ama orjinal telefon numaranı ah sizi 3.5 delikanlılar sizi siz tavuk görseniz horoz görmüş gibi kaçarsınız hani benide banlat IKurumsaL merkür hesabında 200 sura karakterim vardır hangisini banlatıcaksın admin loglardan herşeye bakar IP adresinden merak etme sen sayın yetkililer su adama unutamıcagı bir ceza olursa umarım iyi olur ne bilim yani durur en azından userlerle ugrasmaktan 2 gün önce arkadaşım bugün başka bir cocugu banlatmıs Spegne diye birini 130 lvl sura oda BQZQ adlı emre kardeşimizin çarını banlatmış saçmalık bence böyle olcaksa kontör ile editlerimi satabilirim 1 gün içinde satalım bari suçsuz yere ban yiceksek rajonumuz düşmesin yerlerede hakkımızla yiyelim banımızı satarız itemleri söveriz yeriz okuyan arkadaslara tşk ediyorum iyi forumlar herkeze admin bakarsa konuya olumlu bir cevap bekliyoruz emrah kaptan
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu adam bu kadar kimden yürek alıyorda milleti tehdit ediyor bakın bugünde beni tehdit etti mmomt2 son artık diyor ulen sen kımsın cocuk sana diyoruz telefon ver sen vermiyorsun azcık delikanlı isen telefon versene yanlıs numara deil ama orjinal telefon numaranı ah sizi 3.5 delikanlılar sizi siz tavuk görseniz horoz görmüş gibi kaçarsınız hani benide banlat IKurumsaL merkür hesabında 200 sura karakterim vardır hangisini banlatıcaksın admin loglardan herşeye bakar IP adresinden merak etme sen sayın yetkililer su adama unutamıcagı bir ceza olursa umarım iyi olur ne bilim yani durur en azından userlerle ugrasmaktan 2 gün önce arkadaşım bugün başka bir cocugu banlatmıs Spegne diye birini 130 lvl sura oda BQZQ adlı emre kardeşimizin çarını banlatmış saçmalık bence böyle olcaksa kontör ile editlerimi satabilirim 1 gün içinde satalım bari suçsuz yere ban yiceksek rajonumuz düşmesin yerlerede hakkımızla yiyelim banımızı satarız itemleri söveriz yeriz okuyan arkadaslara tşk ediyorum iyi forumlar herkeze admin bakarsa konuya olumlu bir cevap bekliyoruz emrah kaptan
bakalım kardeşim inşallah admin el atar konuyada sorun düzelir
Erdinç kardeşim ben emre. Telefon numaran hala aynı mı ? 92 27. Bu sahte ss işlerini konuşalım size de yapmışlar görünen o ki. Benim diğer forum hesabı da ban yemiş zaten sebepsiz yere. Görüşelim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)