HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ya kardeşim ne bicim adamsın yardıma ihtiyaçımız var 3 düz özelden msj atıyorm cevap atmıyorsn insaf ya arkadaşlarımız oyuna giremıyor pack ile neden bu konuda video cekmedin ? resmen sürünüyorm 3 gündür çözüm falan bulamadım pack editlemeyi göstermişsin biz giriyorz tamam ama arkadaşlarımız nasıl gircek sabıt ıp den ne yaptısam olmadı port maplar acık sitenin adresini bile yazdım denemedigim yol kalmadı arkadaşlarımız packlerle nasıl gircek kardeşim oyuna@@@@@@@
Öncelikle sakin ol kardeşim önce bi araştır öle armut piş ağzıma düş yapma forum ortamı burası araştıracan
SF SAbit ıp ıle uyumlu degıl yanı no-ıp de denesen bosa buyuk bı skıntı bu haberı olmayanlar ıcın SF VPS serverler ıcın tasarlanmıs kısaca oyle solım snn aslında yaptıgın bı hata yok SF VPS serverlara uyumlu oldugu ıcın arkadasların gıremez sunucuya baglanırken hata alırlar.
Son düzenleme:
o zaman dicek kardeş gittik indirdik 1 gb boru degil sabıt ıp için uygun files degil dicek o kadar ugraştık anasını satım
Öncelikle sakin ol kardeşim önce bi araştır öle armut piş ağzıma düş yapma forum ortamı burası araştıracan
SF SAbit ıp ıle uyumlu degıl yanı no-ıp de denesen bosa buyuk bı skıntı bu haberı olmayanlar ıcın SF VPS serverler ıcın tasarlanmıs kısaca oyle solım snn aslında yaptıgın bı hata yok SF VPS serverlara uyumlu oldugu ıcın arkadasların gıremez sunucuya baglanırken hata alırlar.
herşey tamamda id ve password ne oyuna giremedim
​Var olan ID: apocan444 PW: 123456
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)