HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
indirmeyin nacivat doğru değil
Selam Arkadaşlar Herkeze iyi forumlar dilerim.Öncelikle Apo444 (Gerçek adını bilmediğimden yazdım.)ellerine sağlık kardeşim yorumları okudum emeğine haksızlık eden arkadaşları şiddetle kınıyorum.Ben tar.zxvf olarak indirdim kurdum fakat hem oyuna bağlanmada hemde mob_proto sorunluydu kardeş eğer sorun olmazsa kontrol etme şansın varmı? Birde VHD versiyonunda aynı sorun ile karşılaşırsam sorunu nasıl düzeltebilirim başka mob_protoyu msyql'da okuttuğum zaman bir sorun yokokuyo ama gine moblar falan yok sonne filesdede aynı sorunu yaşadım diğer demir files'de vb.lerde 250 lwl sınırlılarda exp gelmiyor.Dropları falan açtım Mob_proto üzerinden arttırdım ama gine exp gelmiyor yardımcı olabilirsen sevinirim iyi forumlar.
Not: Root.eix_epk editlemeyi dahi bilmeyen arkadaşlarımız siz metin2client.bin dosyasını sorun dahi etmeyin saten files'in sahibi kendi filesine uygun olan bin yada serverinfo.py yi dahi koyar (patladığım an)Sen malmısın ? hangi sabit ipde metin2client.bin gördüm demir filesin packına bak aptal xD

Not: Root.eix_epk editlemeyi dahi bilmeyen arkadaşlarımız siz metin2client.bin dosyasını sorun dahi etmeyin saten files'in sahibi kendi filesine uygun olan bin yada serverinfo.py yi dahi koyar (patladığım an)Sen malmısın ? hangi sabit ipde metin2client.bin gördüm demir filesin packına bak aptal xD
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)