abisi bir şeyi atlıyorsun bilmedin için açıklıcam akılın başta olmasını sağlıyan dedelerindir neden sana öğretirler ve ben senden büyüğüm ki buda demek olur ki tek başta olmasıyla olmaz bu işler ve o sözün neye söylendiğini araştırmadan vıdı vıdı yapıyorsun çünkü hayat tecrübesi dediğin 7 misin 10 musun nesin yaşındaki çocukla 20 yaşındaki adamla bir olmaz o kullandığın deyim burda yanlış öteki şeye gelicek olursak buyur sen yaz ne kadar iyi yazabileceksin "mesut kardeşiminde dediği gibi."ne vıdı vıdı yapıyon bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorsun sende kaç yara açtım diyorsun sen yaraları kendine açıyorsun şu an söylediklerimi anlamıyorsun çünkü zekan yetmiyor ve abi tavsiyesi derken ne şaçmalıyorsun ben senden 5 yaş falan büyüğümdür hem sen benden büyük olsan bile şunu unutma küçüğüm akıl yaşta değil baştadır kii sende akıl yok senin yazdıkların boş, senin sözlerin içi hava dolu bir ampul gibi unutma o havayı içinden çıkarmazsan ampul yanmaz![]()
sana yazma diyen yok abisi.
berkan gökmen yazsana hade başkalarına laf söylemeyi pek beceriyorsun ama iş eyleme gelince susup kalıyonuz ya da tamam şımarma diyonuz işiniz olmuş bu artık bu arada bu şiire laf edenleride hatasız ve kafiyeli bi şiir yazmalarını kim istemez sözde profsunuz ya 

anca bıdı bıdı edenler oyun ıcın sıır yazacak olunsaydı Şair olunmazdı çok meraklıysanız şiirlerime Özelden mesaj atarsınız size örneklerini Dergılerde kıtaplarda basılmış şiirlerimi gönderirim ha yok yemıyosa susun bu ıletıye cevap vermeyin.