emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Mmomt2'de İlk Akrostiş Şiir.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Şiir yazmak istiyorsan Özel mesaj atta sana ne nasıl yazılır bilgi vereyim.Bu kadar saçma şeyler yazıyosun umarım begenırsınız dıye eklıyosun.Yorum yapanada gider yapıyosun.Bu kafayla devam edersen bırak şiir yazmak sınavda adını soyadını bıle yazamaz hale gelirsin benden sana abi tavsiyesi.
 
anıyla şanıyla
ve bıraktığı
izlerle can yakan

1.bu 3 mısraya bakarsan anlarsın bir kere ilk harfler büyük yazılır
2.hiç kafiye yok okurken biraz kafiyeli olması lazım bildiğim cümle kurmussun sen
3.zaten şiirin şaçmalığına söylicek söz bile bulamıyorum birbiriyle çok alakasız şaçma şaçma şeyler
4.kendine yazar demene çok güldüm doğrusu sana yazar dersek diğer yazarlara hakaret etmiş oluruz
5.o 3 mısranın aslında 1 mısra olması lazım çünkü hepsi birbirine bağlı cümleler tabi sen bunları bilmezsin hüsocum

önce dil bilgini geliştir az kitap oku ve beyninide geliştir ondan sonra şiir yaz ve kendi zekandan düşük kişililere bulaş (hoş senin zekandan düşük birisini bulmak bayağa zor) :)
Hüso derken bile besmele çek önce bu1.
2.si yazar kötüde yazabilir iyide
3.sü yazar fikrini söylemedi taktirde boşluktur okuyucunun yorumu.
4.süde daha arkandaki o 4kilo b.ku temizle sonra bana laf at abisi.
öteki şeyde hakaret ederek kendini düşürüyorsun sana tavsiye abi tavsiyesi. fazla hava yapma konarılı nası yancharında geziyorsa sende öyle olursun.
ha belkide konarılıdansındır.
düşürüyorsun derken zaten sen düşüksün pardon.
 
Şiir yazmak istiyorsan Özel mesaj atta sana ne nasıl yazılır bilgi vereyim.Bu kadar saçma şeyler yazıyosun umarım begenırsınız dıye eklıyosun.Yorum yapanada gider yapıyosun.Bu kafayla devam edersen bırak şiir yazmak sınavda adını soyadını bıle yazamaz hale gelirsin benden sana abi tavsiyesi.
sana kaç kez yara açtım abisi bin mi on bin mi bu kadar atarlı olduğuna göre :)
öteki şeyde ben seviyemi seninle düşüremem :D mesaj atarak
 
ne vıdı vıdı yapıyon bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlıyorsun sende kaç yara açtım diyorsun sen yaraları kendine açıyorsun şu an söylediklerimi anlamıyorsun çünkü zekan yetmiyor ve abi tavsiyesi derken ne şaçmalıyorsun ben senden 5 yaş falan büyüğümdür hem sen benden büyük olsan bile şunu unutma küçüğüm akıl yaşta değil baştadır kii sende akıl yok senin yazdıkların boş, senin sözlerin içi hava dolu bir ampul gibi unutma o havayı içinden çıkarmazsan ampul yanmaz :)
 
lan adam istediğini yazar çizer de bu size mi dokunuyor siz sanki çok prof şairsiniz ya başımıza şair kesiliyonuz yaz desek güller kırmızı menekşeler mordan başka bişe diyemezsiniz belki onu bile zor.bu şiire laf edenler önce kendilerine baksınlar ilk önce.malum çok profsunuz ya sizde akrostiş şiir yazın AMA KURALLARA VE KAFİYELİ OLSUN AĞIZA UYUMLU OLSUN hadi bakalım göreyim sizi
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst