farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Mmomt2'de İlk Akrostiş Şiir.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxcezaxx456
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Mee diye bağırır Jinno'lu kuzular,
Ağzımızda tutamadık bir tanecik hıyar,
Var paramız ama yok başka lafımız,
İnletirdik buraları olsa biraz gazımız.

Alçaldık iyice ayaklar yerde,
Zeytin atsak ne olur göle,
Ranzadan düştüm ben gene,
Aşadaki kertenkele gelmezse bak sen işe,
İçimdeki donu ıslattım işte,
Laz aklım çalışır böyle.

İlk defa şiir yazdım ama en içten duygularımı kattım. Umarım beğenirsiniz. :p

Çok Gurur Duyarım ama atışmak istersen akrostiş bence yeni konu aç onun altına yazalım atışmayı ?

Mee diye bağırır Jinno'lu kuzular,
Ağzımızda tutamadık bir tanecik hıyar,
Var paramız ama yok başka lafımız,
İnletirdik buraları olsa biraz gazımız.

Alçaldık iyice ayaklar yerde,
Zeytin atsak ne olur göle,
Ranzadan düştüm ben gene,
Aşadaki kertenkele gelmezse bak sen işe,
İçimdeki donu ıslattım işte,
Laz aklım çalışır böyle.

İlk defa şiir yazdım ama en içten duygularımı kattım. Umarım beğenirsiniz. :p

kardeşim çok güzel olmuş hüsonun şiirinden 1000 kat daha iyi hem sen kurallaradada dikkat etmişin hüso etmemiş sırf akroştiş olsun diye iğernç bir şeyt çıkarmış ortaya helal olsun hem hüso sadece laf yapıyor liseli liseli şeyler yazıyor o önce beynini geliştirsin sonra seni eleştirsin

kardeşim çok güzel olmuş hüsonun şiirinden 1000 kat daha iyi hem sen kurallaradada dikkat etmişin hüso etmemiş sırf akroştiş olsun diye iğernç bir şeyt çıkarmış ortaya helal olsun hem hüso sadece laf yapıyor liseli liseli şeyler yazıyor o önce beynini geliştirsin sonra seni eleştirsin
sende kaç tane yara açmışım abisi ve ben dikkat ettim çok güzel yazdım demedim sizin yorumlarınız önemli değil yönetici bile beğendi sağolsun ki siz kimsiniz
beğenseniz kaç yazar beğenmeseniz kaç yazar :) şiirden anladığın yok yazarın fikrini bildin yok sonra böyle vıdı vıdı konuşorsun önce bunu yargıla abisi.

sende kaç tane yara açmışım abisi ve ben dikkat ettim çok güzel yazdım demedim sizin yorumlarınız önemli değil yönetici bile beğendi sağolsun ki siz kimsiniz
beğenseniz kaç yazar beğenmeseniz kaç yazar :) şiirden anladığın yok yazarın fikrini bildin yok sonra böyle vıdı vıdı konuşorsun önce bunu yargıla abisi.

anıyla şanıyla
ve bıraktığı
izlerle can yakan

1.bu 3 mısraya bakarsan anlarsın bir kere ilk harfler büyük yazılır
2.hiç kafiye yok okurken biraz kafiyeli olması lazım bildiğim cümle kurmussun sen
3.zaten şiirin şaçmalığına söylicek söz bile bulamıyorum birbiriyle çok alakasız şaçma şaçma şeyler
4.kendine yazar demene çok güldüm doğrusu sana yazar dersek diğer yazarlara hakaret etmiş oluruz
5.o 3 mısranın aslında 1 mısra olması lazım çünkü hepsi birbirine bağlı cümleler tabi sen bunları bilmezsin hüsocum

önce dil bilgini geliştir az kitap oku ve beyninide geliştir ondan sonra şiir yaz ve kendi zekandan düşük kişililere bulaş (hoş senin zekandan düşük birisini bulmak bayağa zor) :)

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri