mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Metin2 Ticaret (Trade) Hack Hakkında...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FakiHacker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar...
Sizi Metin2 Ticaret(Trade) Hack Hakkında Bilgilendirmek İstedim ve Bu Konuyu Açtım.

1-Metin2 Ticaret Hack Nedir?
Metin2 ticaret hack :
Genelde metin2 ve pvp serverlarda çalışan oyuncu ile ticareti açtığında karşıdaki kabul dememesine rağmen kabul'e basıldığında karşıdaki oyuncununda kabul ettiğini varsayarak itemi çalan bir hile programıdır.

2-Bu Hileyi Kimler Yapar?
Arkadaşlar bu ve bunun gibi programları genelde profesyonel hacker ve coder'lar yapar.

3-Bu Hile Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar bu hile programcılıkla yapılır ve programcılıkta bir çok dil vardır. Bunlardan benim en çok sevdiğim C serisidir. Örnek diller: Visual Basic, Python, C, C++, Java.

4-Metin Ticaret Hilesine Nasıl Sahip Olurum?
Arkadaşlar bu hileyi yapanlar sonuçta bir emek veriyorlar ve kimse de bedava'ya satmaz bunun gibi hileleri. Almak istiyorsanız para verip almalısınız. Hileyi yapanlar bir yerlerde de satıyordur, onlara ulaşıp alabilirsiniz.
Arkadaşlar bedavadan sitelerde paylaşılan ticaret hack adındaki programları indirmeyiniz ! İçlerine trojan, keylogger gibi virüsler atarak bilgilerinize erişmek için o programları paylaşıyorlar. Kimse babasının hayrına emek verip paylaşmaz. Hem paylaşsa bile program 2 güne kalmaz kapatılır !!! NOT: İstek olursa nerede ve nasıl satıldığını da bulabilirim.

Metin2 Ticaret Hack Videoları

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri