noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

C#Hile Yapımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OMGA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

elbette yapabılırsın boxy botu ındır .exe nın bazı kodlarını gösteren programlar var onları kullanarak boxybotu bı ıncele boxy dıyorum cunkı en basıtı o pbdo ya fılan gırersen dırek ısın ıcınden cıkamazsın yazılım dılı bılıyorsan ve ısın mantıgını kavrarsan yapabılırsın.

elbette yapabılırsın boxy botu ındır .exe nın bazı kodlarını gösteren programlar var onları kullanarak boxybotu bı ıncele boxy dıyorum cunkı en basıtı o pbdo ya fılan gırersen dırek ısın ıcınden cıkamazsın yazılım dılı bılıyorsan ve ısın mantıgını kavrarsan yapabılırsın.

Boxy Bot'u decrypt etmek için 100 fırın ekmek yemen lazım.
Boşver kardeşim sen uğraşma bu işlerle hiç :D Ben yaptım o da Uridium Wars içindi zaten

webmaster forumlarinda goz gezdirseydin bolye bir seyin yapilabilecegini ancak biraz ugrasracagini anlardin neyse sen bosuna yorulma benburaya yazayim :
simdi arkadaslar exeyi acmaniz icin ilk once exenin ne ile compressor edildigini bulmamiz lazim bunun icin size PEİD gerekli bu programi aciyorsunuz sizden exenin adresini istiyor exeyi bulup okeyliyorsunuz size hemen exenin ne ile patch edildigini gosteriyor orn exeniz upx packer ile patch edilmis ise Upx.8.1 ise versionuda google dan hemen upx.8.1 download diyin direk karsınıza cıkıcakdır ve bu pacther'i c:/upx.exe diye atın exenizide c:/dosya.exe diye atın c dizinine
ve daha sonra baslat > calıstır > cmd

yaparak dos penceresine girin
burdada c:/ ana dizine inin ( cd.. )
c:/ anadizinine indikden sonra

c:/upx.exe -d c:/dosya.exe
diyip enterlayın exeniz artık patch siz durumdadır. kodlar acık hale gelmisdir.

simdi kodları düzenlemek icin yada gormek icin

Hex Workshop gerekli size onuda bulursunuz artık googleden indirip kurun ve patch siz hale getirdiginiz exenize sag tıklayıp
Hex Workshop ile acın
sağ sekmende cubugu asagı kaydırarak exe icerigini görebilir , karakter sayısını geçmemek sartı ile düzenleme yapıp değişebilirsiniz.
tabi bu bazilarinda ise yaramayabilir onlar icinde baska yontemler var ancak buraı webmadter forumu degil genede merak ederseniz arstirin bulamazsaniz bana ozel.
mesaj atin su ustteki arkadasin mesajini gorunce hmn cepten girip yazdim umarim anlamissinizdir :)

webmaster forumlarinda goz gezdirseydin bolye bir seyin yapilabilecegini ancak biraz ugrasracagini anlardin neyse sen bosuna yorulma benburaya yazayim :
simdi arkadaslar exeyi acmaniz icin ilk once exenin ne ile compressor edildigini bulmamiz lazim bunun icin size PEİD gerekli bu programi aciyorsunuz sizden exenin adresini istiyor exeyi bulup okeyliyorsunuz size hemen exenin ne ile patch edildigini gosteriyor orn exeniz upx packer ile patch edilmis ise Upx.8.1 ise versionuda google dan hemen upx.8.1 download diyin direk karsınıza cıkıcakdır ve bu pacther'i c:/upx.exe diye atın exenizide c:/dosya.exe diye atın c dizinine
ve daha sonra baslat > calıstır > cmd

yaparak dos penceresine girin
burdada c:/ ana dizine inin ( cd.. )
c:/ anadizinine indikden sonra

c:/upx.exe -d c:/dosya.exe
diyip enterlayın exeniz artık patch siz durumdadır. kodlar acık hale gelmisdir.

simdi kodları düzenlemek icin yada gormek icin

Hex Workshop gerekli size onuda bulursunuz artık googleden indirip kurun ve patch siz hale getirdiginiz exenize sag tıklayıp
Hex Workshop ile acın
sağ sekmende cubugu asagı kaydırarak exe icerigini görebilir , karakter sayısını geçmemek sartı ile düzenleme yapıp değişebilirsiniz.
tabi bu bazilarinda ise yaramayabilir onlar icinde baska yontemler var ancak buraı webmadter forumu degil genede merak ederseniz arstirin bulamazsaniz bana ozel.
mesaj atin su ustteki arkadasin mesajini gorunce hmn cepten girip yazdim umarim anlamissinizdir :)

Kardeşim anlamadın galiba :) O tarz programlarda genede private packer & crypter kullanılır. Ve bahsettiğin programlar basit programlar. Yani dediğin kadar kolay olsaydı şimdiye neler neler yapmıştık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri