HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar vizit23 uzman üyelikten atılsın diyenler ve sevmiyenler 2debir konuları saçma saçma bildiriyor diyorsanız ankete katılın 

Kardeşim böyle birşey yapman cok kötüydü vizit arkadaş bence görevinde çok iyi sebeb olmasa bildirmez birazda hatayı kendinizde arayın.
Bravo
Asıl hesabınla bir yüzünü göstersen de görsek nedir kastın anlamadım ? Daha önce kaç kere paylaşılmış konuları açıyorlar bildiriyoruz suçlu oluyoruz
Valla güzel dünya 
Arkadaşlar vizit23 uzman üyelikten atılsın diyenler ve sevmiyenler 2debir konuları saçma saçma bildiriyor diyorsanız ankete katılın![]()
Anlamsız konular açmayın lütfen. Herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyor.
Bu Konuya Mesaj Yazmak İstedim @vizit23; Arkadaşımız İçin
Kesinlikle Kendisini Kayırma Gİbi Bir Olay Söz Konusu Değildir , Bir Yönetim Üyesi Olarak Tüm Üyelere Eşit Davranıyoruz.
Eğer Böyle Konular Açılıyorsa Seni kıskanan insanların artığını gösterir.
Ben Deatface İle Boting Hizmeti Yaparken Konuya Binlerece İzleme-Yorum Gelirken Bunu Kıskanan Yada Boting Hizmetine Dahil Olamayan Arkadaşlar Bu Tür Konular Açıyor Ve İtibarımı Zedeliyordu.
Merak Etme Sen Görevini Gayet İyi Yapıyorsun
İyi Forumlar
Kesinlikle Kendisini Kayırma Gİbi Bir Olay Söz Konusu Değildir , Bir Yönetim Üyesi Olarak Tüm Üyelere Eşit Davranıyoruz.
Eğer Böyle Konular Açılıyorsa Seni kıskanan insanların artığını gösterir.
Ben Deatface İle Boting Hizmeti Yaparken Konuya Binlerece İzleme-Yorum Gelirken Bunu Kıskanan Yada Boting Hizmetine Dahil Olamayan Arkadaşlar Bu Tür Konular Açıyor Ve İtibarımı Zedeliyordu.
Merak Etme Sen Görevini Gayet İyi Yapıyorsun
İyi Forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)