HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Forumu uzun yıllardan beri takip ediyordum(2009'dan bu yana). Sürekli farklı üyelikler kullanmıştım inkar etmeyeciğim. Yıllardan 2013 yine Turkmmo.com'da dolaşıyorum. Aklıma birden bire esrengiz bir fikir gelmişti, yeni bir üyelik açıp neden sebepsizce Uzman üye başvurusu yapmayım dedim. Aslında aklıma zaten böyle bir fikir vardı(Uzman üye başvurusu yapmak) fakat yeni bir nick, üyelik ile değil. Forumu neredeyse baştan sona biliyordum hangi konunun nereye açılacığını vs. gibi...
Fakat aradığım nick oldukça değişik bir nick olsun istiyordum öylesine başvuru yapıp kabul edilmeyince eski üyeliğimi kullanmaya zaten devam edecektim. Bunu düşünürken birden aklıma şuan daki nickim (lanetadam) geldi. Belki çok garip bir nick değildi fakat yinede benim için yeterli derecede garipti. Toplam 1ay kadar bir sürede 16konu açmayı başarmıştım(biliyorum sayısı çok fazla değil) ama zaten daha öncede anlatmıştım ya ben bu üyeliği öylesine açmıştım nasıl olsa bunu kullanmayacaktım.
16konu ile Uzman üye başvuruların yapıldığı konuya başvuru mesajımı yazmıştım. Seçilmeyeciğimi bile bile sonuçların açıklamasını bekliyordum.
Ortalama 10-15gün bir süre sonrasında ozamanlar Uzman üye alımları yapan Zeyn0 admin'in mesajını farkettim. İçimde garip bir his vardı acaba Uzman üye oldummu diye.(Biliyorum zaten Uzman olsam profilimde gözükecek fakat ben heyecandan bunu düşünümedim.) Hemen konuya baktığımda "Paylaşımlarınızı çoğaltmanız gerekmekte." diye bir mesaj görmüştüm evet bu mesaj Zeyn0 admin tarafından yazılmıştı. Her nekadar öylesine açtığım bir üyelik de olsa açıkcası Uzman üye olamamak beni üzmüştü. Tabii ki 16konu ile Uzman olmayı beklemiyordum ama yinede üzülmüştüm. Daha sonra kendi kendime düşünerek neden tekrar başvuru yapmayayım diye aklıma bir fikir diye geldi; Uzman olunca bu hesabı bırakır diğer üyelikle Uzman üye olurum nasıl olsa bir kez Uzman üye olmuşum diğerkinde de seçilirim diyerekten. Bu fikir aklıma yattı ve tekrar başvuru yaptım ama benim aklımdan geçen fikirlerden kimsenin haberi yoktu zaten nasıl olsun ki.
21.11.2013 benim için büyük bir gün olmuştu(Aslında Uzman üye seçimleri 1gün önce açıklanmıştı fakat benim ertesi gün haberim oldu.) Foruma giriş yaptığımda çok fazla bildirim vardı, dedim ne olduda da bana bukadar bildirim geldi? Oldukça merak ettim ve her biri ayrı ayrı ziyaretçi mesajıydı. Profilimi meraklı bir şekilde açtığım da "Hayırlı olsun." mesajlarını farkettim. Ayrıca nickim yazısı kalın ve farklı bir renkdeydi. Daha sonra farketmiştim ki ben Uzman üye seçilmiştim. Gerçekmiydi ki bu? Evet gerçekti Uzman üye olmuştum 1gün öncesine. Herkese teşekkür mesajı yazarken yeni bir ziyaretçi mesajı geldi. Bu erdemaa admindendi(Kendisi ozamanlar yöneticiydi);
Bence bazı şeyleri atlıyorsun
şeklinde. Ben neyi atladığımı düşünürken birden farkettimde ona Teşekkür mesajı yazmamıştım sonradan farkettim aramızdaki konuşma şöyle geçti;
erdemaa: Bence bazı şeyleri atlıyorsun
lanetadam: Ne gibi bazı şeyleri atlıyorum?
erdemaa: Bilmem
lanetadam: Bu arada teşekkür ederim abi. (Burada sonradan farkettim kendisine teşekkür mesajı yazmadığımı ama görüpte yazmamış gibi teşekkür mesajı yazmıştım.
)
Uzman üye'lik oldukça hoşuma gitmişti ve hedefimi bir üst rütbeye çıkartarak Deneme moderatör olmak istiyordum. (Herşey sadece rank olmayabilir ama Uzman üyeyken bile forumda yeni arkadaşım, dostum diyebileciğim kişilerle tanışmıştım.) D.moderatör olupta yönetimdekilerle daha yakından tanışmak konuşmak ayrı bir hedefimdi.
Bir gün yine forumda dolaşırken birden nicki öylesine açtığım ve kendi eski üyeliğimle geleciğim aklıma geldi. Ama bunu yapamazdım çünkü benim daha farklı bir amacım vardı yönetime girmek, yeni dostluklar kazanmak. Kendi kendime itiraz ederek bu nicki artık hep kullanıcığımı ve başka üyelikler kullanmayacığıma kendime de söz vermiştim. (Uzman üye olduğumdan beri zaten farklı bir üyeliğe giriş yapmıyor sadece bu üyeliğimi kullanıyordum.)
Sıra gelmişti Deneme moderatörlük başvurusuna bu iş Uzman üyelikten daha zor olup yönetime girmenin zor olduğunuda biliyordum fakat başarmam gerekiyordu. Fakat yine birden bu üyeliği öylesine açıp kullanmayıcığım aklıma geldi beni bu nick ile koskoca forum yönetimine alırlarmıydı ki? Bence almazlardı derken aklıma birden eski bir konudan geçen konuşmalar aklıma geldi asdasdasddj adminin kutlama konusu.
Tebrikler, adamlık nickname ile olmuyormuş öğrenilebilir birşey bu. Herkesin paşa gönlü nasıl isterse öyle
Görevinde başarılar (Eski admin Zeyn0'nun mesajı.)
Önemli olan nickin değil bu foruma yaptığın katkıdır. Kişiliğindir, karakterindir. (admin'in mesajı devamı postun geri kalanında.)
Bu mesajlarında yazılma sebebi asdasdasddj admin'in nickini garip bulanlar(dalga geçer gibi mesaj yazmasıydı fakat bu verilen cevaplar oldukça iyi birer cevaptı.)
Herneyse konudan fazla dışarı çıktım sanırım.
Bende D.moderatör başvurusu yapmaya karar vermiştim ancak bazı sebeplerden ötürü daha geç başvuru yapıp toplu terfileri kaçırmıştım.
(Toplu terfilerde D.moderatörlerde alınmıştı.) Bu terfilerin hemen sonrası aynı gün yada ertesi gün olabilir tam hatırlamıyorum hiç beklemeden D.moderatör başvurusu yaptım.(Cümlenin başında zaten belirtmiştim ama cümlenin devamı bu şekilde.)
16 Ocak 2014 Perşembe günü D.moderatör olarak yönetime giriş aşamasında olarak yönetimdeydim.
İnanılmaz bir şekilde fazlasıyla mutluydum. Fakat başıma geleceklerden habersiz bir şekilde forumdaki işlerime devam ediyordum.
Ben yönetime girdikten kısa bir süre sonra hesap çalınmaları oldukça artmıştı, kimlerin ne amaçla neden hesapları çaldığını kimse bilmiyordu. Forumda üyelere dahi duyuru konuları açılmış; Hesap güvenliğinize oldukça dikkat edin, her ne koşulda olursa olsun kimseyle paylaşmayın gibi duyurular. Bu uyarıları önemsemeyen üyeler birer birer hesaplarını çaldırıyordu. Yönetimde dahi anlaşılır bir şekilde korku vardı. Hesap çalınmalarını bir an önce bitmesini ve bu büyük forumun tekrar mutlu bir şekilde eski haline dönmesini isteyen yüzlerce hatta binlerce kişi vardı.
En korktuğum şey benimde başıma gelmişti! Evet inanılmaz bir şekilde forum hesabıma giriş yapmak istediğim de giriş engelleniyor ve giriş yapamıyordum. Hesabımın profil linkini yazıp açtdıktan sonra adımın üstünde büyük bir çizgi vardı bu benim banladığım anlamına geliyordu. Ama nasıl böyle bir şey olabilirdi ki? Hesabımı kimseyle paylaşmış yada başka bir girişimde bulunmamıştım. Ne yazık ki çaldırdığım hesabımın profilini kapatarak üzgün bir şekilde bilgisayarıda kapattım. Koskoca Turkmmo.com yönetimdeki hesabımı çaldırmıştım kendi kendime dövünürken anlamıştım ki bu büyük forum hayatı diğer bir kaç kişi gibi benim içinde bitmişti. En son bile istemeyeciğim şey ne yazık ki gerçekleşmişti.
Forum hesabımı çaldırmanın verdiği sıkıntı ile gece geç saate kadar durmuş ve oldukça geç yatmıştım.
Sabah uyandığımda ise forumun hayatımın kötü bitişinin bir rüya olduğunu farkettim. (Rüyamda tekrar uyuyordum
) Sevinçli bir şekilde koşarak bilgisayarımı açmaya gittim ve hemen foruma giriş yaptım. Ne şans ki gerçekten hepsi birer rüyaymış, başarılı bir şekilde giriş yaptınız foruma yönlendiriyorsunuz yazısı karşıma çıktığında mutluluktan havaya uçacaktım. Fakat şunuda farketmiştim ki sağ üst köşedeki ismimin rengi koyu kırmızı(Deneme moderatörlerin nick rengi) değilde neden normal üye rengindeydi. Profilime tıklayıp girdiğimde gözlerime inanamıştım ortalama 100mesajı olan bir üyeydim. Ama forumda yaşadığım onca anı tanıştığım onlarca kişi ne olduda bunların hepsi bir anda kaybolmuştu? Gözlerime inanamıştım tekrar tekrar profilimi yeniledim ama sonuç hep aynıydı bu durum oldukça beni yine üzmüştü.
Aslında olan bitenin hepsi; benim forumdaki yaşadıklarımın hepsi birer rüyaydı(bir rüyada oldukça fazla şey görmüş, yaşamış olmayalım
) ve hala hedeflerimi gerçekleştirmemiştim. Ama böyle bir rüyadan sonra en az yönetime girmiş kadar olmuştum...
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Deneme moderatör olana kadar ki kısım gerçekti(Başımdan geçenler yönetime girmem, uzman üye olmam gibi kısımlar anılarımdı.) Bu sebeple sonlarda hikaye biraz bozulmuş olabilir.
O yüzden şöyle bir açıklama yapmak istiyorum;
asdasdasddj adminin ismi geçti ama hiç bir şekilde asla dalga geçmek hakaret etmek amacıyla geçmemiştir! Sadece ozamanlar bu şekilde düşünerek forum yönetimine girmiştim. (Sağolsun bana yararı ve yardımlarıda çoktur.)
Son olarak Uzman üye olmak isteyen arkadaşlar olursa 16konuyla başvuru yapmış alınmamış bende başvurunca alınmam vs. gibi düşünleri kesinlikle aklından geçirmesin ben çünkü sadece 16konu açıp foruma sadece arada giriyordum yanii; Uzman üye olarak seçilmem oldukça normaldi. Çalışmayana ekmek yok hesabı.
Fakat aradığım nick oldukça değişik bir nick olsun istiyordum öylesine başvuru yapıp kabul edilmeyince eski üyeliğimi kullanmaya zaten devam edecektim. Bunu düşünürken birden aklıma şuan daki nickim (lanetadam) geldi. Belki çok garip bir nick değildi fakat yinede benim için yeterli derecede garipti. Toplam 1ay kadar bir sürede 16konu açmayı başarmıştım(biliyorum sayısı çok fazla değil) ama zaten daha öncede anlatmıştım ya ben bu üyeliği öylesine açmıştım nasıl olsa bunu kullanmayacaktım.
16konu ile Uzman üye başvuruların yapıldığı konuya başvuru mesajımı yazmıştım. Seçilmeyeciğimi bile bile sonuçların açıklamasını bekliyordum.Ortalama 10-15gün bir süre sonrasında ozamanlar Uzman üye alımları yapan Zeyn0 admin'in mesajını farkettim. İçimde garip bir his vardı acaba Uzman üye oldummu diye.(Biliyorum zaten Uzman olsam profilimde gözükecek fakat ben heyecandan bunu düşünümedim.) Hemen konuya baktığımda "Paylaşımlarınızı çoğaltmanız gerekmekte." diye bir mesaj görmüştüm evet bu mesaj Zeyn0 admin tarafından yazılmıştı. Her nekadar öylesine açtığım bir üyelik de olsa açıkcası Uzman üye olamamak beni üzmüştü. Tabii ki 16konu ile Uzman olmayı beklemiyordum ama yinede üzülmüştüm. Daha sonra kendi kendime düşünerek neden tekrar başvuru yapmayayım diye aklıma bir fikir diye geldi; Uzman olunca bu hesabı bırakır diğer üyelikle Uzman üye olurum nasıl olsa bir kez Uzman üye olmuşum diğerkinde de seçilirim diyerekten. Bu fikir aklıma yattı ve tekrar başvuru yaptım ama benim aklımdan geçen fikirlerden kimsenin haberi yoktu zaten nasıl olsun ki.

21.11.2013 benim için büyük bir gün olmuştu(Aslında Uzman üye seçimleri 1gün önce açıklanmıştı fakat benim ertesi gün haberim oldu.) Foruma giriş yaptığımda çok fazla bildirim vardı, dedim ne olduda da bana bukadar bildirim geldi? Oldukça merak ettim ve her biri ayrı ayrı ziyaretçi mesajıydı. Profilimi meraklı bir şekilde açtığım da "Hayırlı olsun." mesajlarını farkettim. Ayrıca nickim yazısı kalın ve farklı bir renkdeydi. Daha sonra farketmiştim ki ben Uzman üye seçilmiştim. Gerçekmiydi ki bu? Evet gerçekti Uzman üye olmuştum 1gün öncesine. Herkese teşekkür mesajı yazarken yeni bir ziyaretçi mesajı geldi. Bu erdemaa admindendi(Kendisi ozamanlar yöneticiydi);
Bence bazı şeyleri atlıyorsun
şeklinde. Ben neyi atladığımı düşünürken birden farkettimde ona Teşekkür mesajı yazmamıştım sonradan farkettim aramızdaki konuşma şöyle geçti;erdemaa: Bence bazı şeyleri atlıyorsun
lanetadam: Ne gibi bazı şeyleri atlıyorum?

erdemaa: Bilmem

lanetadam: Bu arada teşekkür ederim abi. (Burada sonradan farkettim kendisine teşekkür mesajı yazmadığımı ama görüpte yazmamış gibi teşekkür mesajı yazmıştım.
)Uzman üye'lik oldukça hoşuma gitmişti ve hedefimi bir üst rütbeye çıkartarak Deneme moderatör olmak istiyordum. (Herşey sadece rank olmayabilir ama Uzman üyeyken bile forumda yeni arkadaşım, dostum diyebileciğim kişilerle tanışmıştım.) D.moderatör olupta yönetimdekilerle daha yakından tanışmak konuşmak ayrı bir hedefimdi.
Bir gün yine forumda dolaşırken birden nicki öylesine açtığım ve kendi eski üyeliğimle geleciğim aklıma geldi. Ama bunu yapamazdım çünkü benim daha farklı bir amacım vardı yönetime girmek, yeni dostluklar kazanmak. Kendi kendime itiraz ederek bu nicki artık hep kullanıcığımı ve başka üyelikler kullanmayacığıma kendime de söz vermiştim. (Uzman üye olduğumdan beri zaten farklı bir üyeliğe giriş yapmıyor sadece bu üyeliğimi kullanıyordum.)
Sıra gelmişti Deneme moderatörlük başvurusuna bu iş Uzman üyelikten daha zor olup yönetime girmenin zor olduğunuda biliyordum fakat başarmam gerekiyordu. Fakat yine birden bu üyeliği öylesine açıp kullanmayıcığım aklıma geldi beni bu nick ile koskoca forum yönetimine alırlarmıydı ki? Bence almazlardı derken aklıma birden eski bir konudan geçen konuşmalar aklıma geldi asdasdasddj adminin kutlama konusu.
Tebrikler, adamlık nickname ile olmuyormuş öğrenilebilir birşey bu. Herkesin paşa gönlü nasıl isterse öyle
Görevinde başarılar (Eski admin Zeyn0'nun mesajı.)Önemli olan nickin değil bu foruma yaptığın katkıdır. Kişiliğindir, karakterindir. (admin'in mesajı devamı postun geri kalanında.)
Bu mesajlarında yazılma sebebi asdasdasddj admin'in nickini garip bulanlar(dalga geçer gibi mesaj yazmasıydı fakat bu verilen cevaplar oldukça iyi birer cevaptı.)
Herneyse konudan fazla dışarı çıktım sanırım.
Bende D.moderatör başvurusu yapmaya karar vermiştim ancak bazı sebeplerden ötürü daha geç başvuru yapıp toplu terfileri kaçırmıştım.
(Toplu terfilerde D.moderatörlerde alınmıştı.) Bu terfilerin hemen sonrası aynı gün yada ertesi gün olabilir tam hatırlamıyorum hiç beklemeden D.moderatör başvurusu yaptım.(Cümlenin başında zaten belirtmiştim ama cümlenin devamı bu şekilde.) 16 Ocak 2014 Perşembe günü D.moderatör olarak yönetime giriş aşamasında olarak yönetimdeydim.
İnanılmaz bir şekilde fazlasıyla mutluydum. Fakat başıma geleceklerden habersiz bir şekilde forumdaki işlerime devam ediyordum. Ben yönetime girdikten kısa bir süre sonra hesap çalınmaları oldukça artmıştı, kimlerin ne amaçla neden hesapları çaldığını kimse bilmiyordu. Forumda üyelere dahi duyuru konuları açılmış; Hesap güvenliğinize oldukça dikkat edin, her ne koşulda olursa olsun kimseyle paylaşmayın gibi duyurular. Bu uyarıları önemsemeyen üyeler birer birer hesaplarını çaldırıyordu. Yönetimde dahi anlaşılır bir şekilde korku vardı. Hesap çalınmalarını bir an önce bitmesini ve bu büyük forumun tekrar mutlu bir şekilde eski haline dönmesini isteyen yüzlerce hatta binlerce kişi vardı.
En korktuğum şey benimde başıma gelmişti! Evet inanılmaz bir şekilde forum hesabıma giriş yapmak istediğim de giriş engelleniyor ve giriş yapamıyordum. Hesabımın profil linkini yazıp açtdıktan sonra adımın üstünde büyük bir çizgi vardı bu benim banladığım anlamına geliyordu. Ama nasıl böyle bir şey olabilirdi ki? Hesabımı kimseyle paylaşmış yada başka bir girişimde bulunmamıştım. Ne yazık ki çaldırdığım hesabımın profilini kapatarak üzgün bir şekilde bilgisayarıda kapattım. Koskoca Turkmmo.com yönetimdeki hesabımı çaldırmıştım kendi kendime dövünürken anlamıştım ki bu büyük forum hayatı diğer bir kaç kişi gibi benim içinde bitmişti. En son bile istemeyeciğim şey ne yazık ki gerçekleşmişti.
Forum hesabımı çaldırmanın verdiği sıkıntı ile gece geç saate kadar durmuş ve oldukça geç yatmıştım.
Sabah uyandığımda ise forumun hayatımın kötü bitişinin bir rüya olduğunu farkettim. (Rüyamda tekrar uyuyordum
) Sevinçli bir şekilde koşarak bilgisayarımı açmaya gittim ve hemen foruma giriş yaptım. Ne şans ki gerçekten hepsi birer rüyaymış, başarılı bir şekilde giriş yaptınız foruma yönlendiriyorsunuz yazısı karşıma çıktığında mutluluktan havaya uçacaktım. Fakat şunuda farketmiştim ki sağ üst köşedeki ismimin rengi koyu kırmızı(Deneme moderatörlerin nick rengi) değilde neden normal üye rengindeydi. Profilime tıklayıp girdiğimde gözlerime inanamıştım ortalama 100mesajı olan bir üyeydim. Ama forumda yaşadığım onca anı tanıştığım onlarca kişi ne olduda bunların hepsi bir anda kaybolmuştu? Gözlerime inanamıştım tekrar tekrar profilimi yeniledim ama sonuç hep aynıydı bu durum oldukça beni yine üzmüştü. Aslında olan bitenin hepsi; benim forumdaki yaşadıklarımın hepsi birer rüyaydı(bir rüyada oldukça fazla şey görmüş, yaşamış olmayalım
) ve hala hedeflerimi gerçekleştirmemiştim. Ama böyle bir rüyadan sonra en az yönetime girmiş kadar olmuştum...Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Deneme moderatör olana kadar ki kısım gerçekti(Başımdan geçenler yönetime girmem, uzman üye olmam gibi kısımlar anılarımdı.) Bu sebeple sonlarda hikaye biraz bozulmuş olabilir.
O yüzden şöyle bir açıklama yapmak istiyorum;
asdasdasddj adminin ismi geçti ama hiç bir şekilde asla dalga geçmek hakaret etmek amacıyla geçmemiştir! Sadece ozamanlar bu şekilde düşünerek forum yönetimine girmiştim. (Sağolsun bana yararı ve yardımlarıda çoktur.)
Son olarak Uzman üye olmak isteyen arkadaşlar olursa 16konuyla başvuru yapmış alınmamış bende başvurunca alınmam vs. gibi düşünleri kesinlikle aklından geçirmesin ben çünkü sadece 16konu açıp foruma sadece arada giriyordum yanii; Uzman üye olarak seçilmem oldukça normaldi. Çalışmayana ekmek yok hesabı.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sonuna kadar okudum çok güzel bir konu ve hikaye olmuş abi ellerine sağllık
Benim yazdığım güzel diye düşünürken senin hikayeni okuduktan sonra dereceye bile zor girerim dedim
Sonlara doğru seninde yazdığın gibi uyumsuz gözüküyor ama hikaye genel olarak çok güzel ve anlamlı ve şuana kadar yazılan en güzel hikaye
Tebrik ederim inşallah 1. olursun 
Benim yazdığım güzel diye düşünürken senin hikayeni okuduktan sonra dereceye bile zor girerim dedim
Sonlara doğru seninde yazdığın gibi uyumsuz gözüküyor ama hikaye genel olarak çok güzel ve anlamlı ve şuana kadar yazılan en güzel hikaye
Yorumun için teşekkür ederim, hikayenin sonlarına doğru bozulması(biraz karışıklık olmasının) sebebi şöyle ki aklımda daha farklı bir hikaye vardı, sonradan hikayeyi değişterek farklı bir kısıma çekmek istedim.Sonuna kadar okudum çok güzel bir konu ve hikaye olmuş abi ellerine sağllıkBenim yazdığım güzel diye düşünürken senin hikayeni okuduktan sonra dereceye bile zor girerim dedim
![]()
![]()

Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)