noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

[Visual Basic] Profesyonel Auto Patcher | MD5 , ADMIN PANEL , FRAMEWORK 2.0 DESTEKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mekan35m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

admin panelden dosya güncelle ve mekan35m dosyasına doğru link yazdığından emin ol
Kardeşim Herşey İyi Güzel Ellerine saglık fakat ben herşeyi yaptım indirmeler felan sorunsuz indiriyor ama şöyle bir sorun var mekan35 dosyasının icindeki oyunu başlat= yazan yere ben kendi oyun giriş egzemi yazdım dıyelım kı giriş.exe ftp klasörune attıgım client[mekan35] o klasörun icinede attım giriş.exe fakat dosyaları ındırdıgınde oyuna başlamıyor sonra ben onları giris.bin yaptım yıne olmuyor kısacası bin de yaptim exe de yaptım olmuyor kardeş ama oto pack sorunsuz calışıyor ona lafım yok yanlış anlama ama bir türlü oyunu acmıyor oto pack nedense yardımların icin şimdiden saol kardeşim

Kardeşim Herşey İyi Güzel Ellerine saglık fakat ben herşeyi yaptım indirmeler felan sorunsuz indiriyor ama şöyle bir sorun var mekan35 dosyasının icindeki oyunu başlat= yazan yere ben kendi oyun giriş egzemi yazdım dıyelım kı giriş.exe ftp klasörune attıgım client[mekan35] o klasörun icinede attım giriş.exe fakat dosyaları ındırdıgınde oyuna başlamıyor sonra ben onları giris.bin yaptım yıne olmuyor kısacası bin de yaptim exe de yaptım olmuyor kardeş ama oto pack sorunsuz calışıyor ona lafım yok yanlış anlama ama bir türlü oyunu acmıyor oto pack nedense yardımların icin şimdiden saol kardeşim
Clientinde sorun patcherda değil yükleme yapmıyor ve oyunu başlata basınca dosya bulunamadı diyorsa sorun bendedir.

hocam vallaha inmıor billaha inmıor indirme linkine tıklıom sayfa bulunamadı dior... özelden bi ulaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri