HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim Herşey İyi Güzel Ellerine saglık fakat ben herşeyi yaptım indirmeler felan sorunsuz indiriyor ama şöyle bir sorun var mekan35 dosyasının icindeki oyunu başlat= yazan yere ben kendi oyun giriş egzemi yazdım dıyelım kı giriş.exe ftp klasörune attıgım client[mekan35] o klasörun icinede attım giriş.exe fakat dosyaları ındırdıgınde oyuna başlamıyor sonra ben onları giris.bin yaptım yıne olmuyor kısacası bin de yaptim exe de yaptım olmuyor kardeş ama oto pack sorunsuz calışıyor ona lafım yok yanlış anlama ama bir türlü oyunu acmıyor oto pack nedense yardımların icin şimdiden saol kardeşimadmin panelden dosya güncelle ve mekan35m dosyasına doğru link yazdığından emin ol
Clientinde sorun patcherda değil yükleme yapmıyor ve oyunu başlata basınca dosya bulunamadı diyorsa sorun bendedir.Kardeşim Herşey İyi Güzel Ellerine saglık fakat ben herşeyi yaptım indirmeler felan sorunsuz indiriyor ama şöyle bir sorun var mekan35 dosyasının icindeki oyunu başlat= yazan yere ben kendi oyun giriş egzemi yazdım dıyelım kı giriş.exe ftp klasörune attıgım client[mekan35] o klasörun icinede attım giriş.exe fakat dosyaları ındırdıgınde oyuna başlamıyor sonra ben onları giris.bin yaptım yıne olmuyor kısacası bin de yaptim exe de yaptım olmuyor kardeş ama oto pack sorunsuz calışıyor ona lafım yok yanlış anlama ama bir türlü oyunu acmıyor oto pack nedense yardımların icin şimdiden saol kardeşim
Düzeltemezsin piyasada olan birşey reklam yapacam tabi.iyi güzelde kardesm mekan35m reklam yapmışsın nasıl düzeltiriz ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)