HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hostun ile alakalı bir durum packı tekrar at siteye dosya güncelle patcher çalışır trafiğin yoğunsa sorun çıkartır.Patcher 1 gb tek dosyada olsa sorunsuz indiriyor bizzat test ettim ben bunu...Clientimde hiçbir sorun yok aynı client ile oyuna girebiliyorum. Packları siteden indirirken 209 MB lik dosyayı 2 saniyede indiriyo ama inen pack boyutu 18 KB ! Bunun patcher ile alakası var...
Sizle temasa gectık ama hala cevap alamıyoruz.Autopatcher yapımı için.Bize özel mesaj atarsanız sevınırız sız attık cevap yok!
Mesaj gönderildi.Sizle temasa gectık ama hala cevap alamıyoruz.Autopatcher yapımı için.Bize özel mesaj atarsanız sevınırız sız attık cevap yok!
Mesaj gönderildi.
size bizde mesaj yolladık kontrol ediniz.
Hocam msj detaylarını burayamı dökecez ne kadar doğru forum bu sürekli msjları kontrol edecek halim yok webmaster forumu değil birşey değil.MSN bıraktım size dönüş yaparsanız oradan yapın.size bizde mesaj yolladık kontrol ediniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)