Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Visual Basic] Profesyonel Auto Patcher | MD5 , ADMIN PANEL , FRAMEWORK 2.0 DESTEKLİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mekan35m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 300
  • Görüntüleme Görüntüleme 32K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yapabilen yapıyor arkadaşlar video felan çekecek zamanım yok herşey en detayına kadar konuda yazıyor biraz okuyarak yapsanız sorun yaşamayacaksınız.

İyi günler arkadaşlar. Ben serverime TR TİPİ OTO PACK sistemi kurdum...Dosyaların hepsini kontrol ediyor ve indiriyor bunda bir sorun yok fakat oyuna girerken bu resimlerdeki sorunla karşılaşıyorum... ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN...:(

lcm7v.png

lcm8y.png

lcm81.png

İyi günler arkadaşlar. Ben serverime TR TİPİ OTO PACK sistemi kurdum...Dosyaların hepsini kontrol ediyor ve indiriyor bunda bir sorun yok fakat oyuna girerken bu resimlerdeki sorunla karşılaşıyorum... ACİL YARDIM EDİN LÜTFEN...:(

lcm7v.png

lcm8y.png

lcm81.png
Bunun patcher ile bir alakası yok clientinde sorun var client değiştir düzelir.Boş yere konu açmana gerek yok.

Bunun patcher ile bir alakası yok clientinde sorun var client değiştir düzelir.Boş yere konu açmana gerek yok.

Clientimde hiçbir sorun yok aynı client ile oyuna girebiliyorum. Packları siteden indirirken 209 MB lik dosyayı 2 saniyede indiriyo ama inen pack boyutu 18 KB ! Bunun patcher ile alakası var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri