Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
....
Son düzenleme:
Başlığı bu şekilde yapmak zorunda kaldım kusura bakmayın.
Arkadaşlar bende sizler gibi bu işten para kazanıyorum, diğer çocuklar gibi eğlencesinde değilim. Bir çok firma ile görüştüm, gerçekten yazık. 3 kuruş para kazanayım diyerek öyle öğütler veriyorlar ki, ardından server günde 3-4 defa kapanıyor. Saldırıya uğruyor.
Şimdi neden eğlencesinde değilim, para kazanıyorum dedim? Bir çok kişi serverimden EP alarak oyun oynuyor, ve oyun kapanınca o üyelerin DIRDIRINI siz firmalar değil ben çekiyorum. Hergün yüzlerce ticket, yüzlerce kez telefonum çalıyor. Gecenin saat 4'ünde server kapanıyor, telefonum çalıyor ''server kapandı, biz bu oyuna para yatırdık çabuk açın''.
Resmen ''adını vermek istemediğim'' bir firma yüzünden üyelerden hergün fırça yiyiyorum.
Şimdi lütfen O FİRMALARA BENZER DANDİK FİRMALAR GELMESİN!
Aradığım firma;
Bana en az 10 tane referans verebilecek, hakkında fazla şikayeti olmayan..
Eski serverimi sorunsuz bir şekilde taşıyabilecek, (üyeler, mysql vs.)
Sorunsuz auto pack, sorunsuz market, sorunsuz panel ve en önemlisi panellerde açık olmayacak. Dediğim gibi hergün saldırı yemekten bıktık..
Hileleri engelleyebilecek, en az 4 GB - 1000 user kapasitesi olan, iyi sunucu özellikleri olan firma ile çalışmak istiyorum.
Lütfen, PARA KESİNLİKLE SORUN DEĞİL! YETERKİ BU DEDİKLERİMİ YERİNE GETİREBİLECEK BİR FİRMA ÇIKSIN.
Ve lütfen, 3 kuruş için takla atan firmalar uzak dursun. Zaten biraz araştırma yapınca nasıl bir firma olduklarını anlayabiliyorum, boşuna kendini yormasınlar.
destek@nortonbilisim.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)