Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Neferoyun nasıldır acill

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fifthy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 475

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar neferoyunu nasıl bilrsiniz sunucu alacam 1gb suncuuya 25 tl dediler uygun olduğu için almayı düşünüyorum

Gerçekten çok duyarlı bir hosting. Benim serverim var ve çok memnunum tabii benim gibi playerlarımda çok memnunlardır eminim. Şu ana kadar en az 30 40 kere sorun çıktı ve hepsini diğer hostların çözemediği şekilde insani bir şekilde en önemlisi diğer hostlar gibi ilgisiz bir şekilde değilde aksine çok ilgili ve özenle çözdüler..

Ben neferoyunu sonuna kadar öneriyorum..

m2-xl.com / beklerim.

6 Aydır NeferOyun.com bu Bilişimden Hizmet alıyorum.Evet Sorunlar çıkdı yanlız Müşteri hizmeti gerçekden üst düzeyde.
Her Ticketıma bazen 5 dk sürmez bazen 2 saat tabi bu zaman dilimine bağlı. Kısa sürede İlgilenip yardımcı oluyorlar.
Şuan tek sıkıntım var 4 CH Açık oyunumda ve İtem kayıpları meydana geliyor. Log kayıtları almıyorum tamamen sildim.
Sanırım Makinaları yetersiz kalıyor bu konuda.Yine de daha iyisini bulana dek benim için en iyi bilişim budur.
Şahsen Güvenirlik ve Müşteri memnuniyeti bakımından öneririm.

güzel kardeşim neferoyunu sahibin çok iyi tanıyorum adamlar paranızın karşılığını en iyi şekilde alıcağınıza inanıyorum burdaki bir çok konu açan bilişimde bin kat daha sğalamdır güvene bilirsini fakat arkadaşın dedi gibi alış verişi sadece site üzerinden yürüt kardeşim ticket yoluyla firmanın adını lekemelek için orta bir çok dolandırıcılar çıkıyor . .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri