farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Metin2 Vps Server Nasıl Kurulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasinbaba0001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle S.a Arkadaşlar Ben Metin2 Vps Server Kurmak İstiyorum ama Filezilla nedir Bilmiyorum navicata Nasıl Bağlanır Bilmiyorum Domain Almayı Bilmiyorum Aslında Hiç Bişey Bilmiyorum bana 0 dan Hepsini Öğretecek Birisi Varsa Sv Yi Kurup Süresiz GMLİK Vericem Sonua Kadar Ciddiyim Şimdiden Teşekkür Ederim

Kardeşim Bi yerden Başlamak Gerek Aslında Dost Bilişim Suan Uygun Gbi Aylık 35 TL Eğer Baktımki Oluyor Devam Edeceğim Evet Pek Bilgim Yok Ama Başlayan Nasıl Başlıyor Herşeyin Bir İlki Vardır
İlgi Gösteren Arkadaşlara Teşekkür Ederim
İyi Forumlar.

Kardeşim Bi yerden Başlamak Gerek Aslında Dost Bilişim Suan Uygun Gbi Aylık 35 TL Eğer Baktımki Oluyor Devam Edeceğim Evet Pek Bilgim Yok Ama Başlayan Nasıl Başlıyor Herşeyin Bir İlki Vardır
İlgi Gösteren Arkadaşlara Teşekkür Ederim
İyi Forumlar.

Başlayan kendi bilgisayarında deneye deneye başlıyor.. Başlayanlar da gökten zembil ile inmiyor ya. İlk olarak kendi bilgisayarınızda localhost'ta kendinizi geliştirin.. Kurulum bölümümüzden faydalanın birilerinin server'ında GM olmaya çalışın kodlarla haşır neşir olun. Eminim yavaş yavaş sizde bu işlerde başarılı olabileceksiniz.

Başlayan kendi bilgisayarında deneye deneye başlıyor.. Başlayanlar da gökten zembil ile inmiyor ya. İlk olarak kendi bilgisayarınızda localhost'ta kendinizi geliştirin.. Kurulum bölümümüzden faydalanın birilerinin server'ında GM olmaya çalışın kodlarla haşır neşir olun. Eminim yavaş yavaş sizde bu işlerde başarılı olabileceksiniz.
Cevap İçin Teşekkürler. Local Host'a gerek Olacağını sanmıyorum siteyi hazır alacağım cunkü
kendi hamachili serverimde gmlik tecrübem var 6-10 kez arası ama local host olmasada başka başlayacağım biyer yokmu mesela filezillayla navicat arası bi bağlantı gerekiyosa bağlantı kurayım falan ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri