Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin2 Vps Server Nasıl Kurulur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yasinbaba0001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Öncelikle S.a Arkadaşlar Ben Metin2 Vps Server Kurmak İstiyorum ama Filezilla nedir Bilmiyorum navicata Nasıl Bağlanır Bilmiyorum Domain Almayı Bilmiyorum Aslında Hiç Bişey Bilmiyorum bana 0 dan Hepsini Öğretecek Birisi Varsa Sv Yi Kurup Süresiz GMLİK Vericem Sonua Kadar Ciddiyim Şimdiden Teşekkür Ederim

Öncelikle Metin2 Game Hosting bölümünden uygun bir firma seçip oyununuzun barınacağı sunucuyu kiralayacaksınız aynı firma'dan domain de satın alabilirsiniz.. Daha sonra eğer hiç bir şey bilmiyorsanız kendinize GM ilanları bölümünden güvenilir bir teknik sorumlu (GM) bulabilirsiniz. Ama hiç bilginiz yoksa bunların hiçbirini yapmanızı önermem..

Öncelikle Metin2 Game Hosting bölümünden uygun bir firma seçip oyununuzun barınacağı sunucuyu kiralayacaksınız aynı firma'dan domain de satın alabilirsiniz.. Daha sonra eğer hiç bir şey bilmiyorsanız kendinize GM ilanları bölümünden güvenilir bir teknik sorumlu (GM) bulabilirsiniz. Ama hiç bilginiz yoksa bunların hiçbirini yapmanızı önermem..
Öncelikle İlginiz İçin Teşekkür Ederim Daha Önce Hamachi Server Kurdum Bilirsiniz Pek Bi Tadı Yok Yaklasık 5 Yıldır Metin2 3 Yıldır Da Pvp Oynuyorum Ama Biyere Kadar Bende Pvp Kurmak İstiyorum Putty mi Pusssy mi diye Bişey var sanırım ondan zaten daha kolay olur diye düşünüyorum serverin düzenlenmesi pek zor bişey olacağınınıda sanmıyorum ama bi yerden başlamak gerek yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Edit: Aslında hamachili Server Kurulum Gibi 0 Dan Anlatıcak Bi Video Yada Resimli Bi Konu Olursa Daha İyi Olur

İyi Forumlar...

Öncelikle S.a Arkadaşlar Ben Metin2 Vps Server Kurmak İstiyorum ama Filezilla nedir Bilmiyorum navicata Nasıl Bağlanır Bilmiyorum Domain Almayı Bilmiyorum Aslında Hiç Bişey Bilmiyorum bana 0 dan Hepsini Öğretecek Birisi Varsa Sv Yi Kurup Süresiz GMLİK Vericem Sonua Kadar Ciddiyim Şimdiden Teşekkür Ederim
Game hosting arıyorum bölümünden sağlam bir bilişim bulun .
Sonra ücret ile sunucunuzu alın .
Ama gercekten bilgin yoksa hiç baslama.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri