onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Az Uri Kasıyorum

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan mokoko111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 110
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hız Full elit Aynen Hızımıda Prome İle Yükseltiyorum hep
 
Leo alınız.Çünkü LEO da ek özellikle var biraz daha fazla aksarsınız.Skylabtan Seprom yollayıp ROKETİ besleyin.Ama ahrcamayın roketleri hep besleyin GG biriktirin cephaneniz dolar.Sonra ise Hiç birşey almayın hep biriktirin URİ biriktirin.En sonunda 1 gunde ben 70k kasıyorum. :)
 
roket besle bide 75 k urilik bi düzen var onu al bi arkadaş ta bana önerdiöyle denedim hele bir de vip varsa roketi 2x hızlı atıyon yani sadece roketinle kessen bile çok rahat saatte 4-5 k kasarsın garantisini veririm :)
 
2 Haftalık oyuncuyum ben bot kullanıyorum botta deli gibi roket yiyo semprom ile roketi beslemem imkansız O Fikir Yatar :D
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst