Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhaba
Şimdi gemimin Özelliklerini Yazım ilk ,
8 İris + 1 apis = 9 droit var + 9'ununda levelleri 16 dır
8 lf4 bulunmaktadır 5'i 16 leveldir 21 arge var ama yansıtma manevrası kalkan falan ayarlı kolay kesilmym diye
/25 hangar indirimi var avantaj paketi var kutulardan aldıgım 2 kat geliyor sadece vip eksik
7/24 pc acık 2 gün ful acık sadece 2 saat kapalı
İç içe açı ucus düzeni kullanıyorum /50 roket
Gemim leo 2ci hangarda goli var
gerisi 40 tane lf3 35 bo2 var ama nedense
benim saatlk kastıgım uri 5 / 8 bin arası bazı arkadaslar diyor saatte 10 bin kasıyorum ,
benimde o kadar uri kasmam için daha ne yapmam gerek yada
nasıl kasarsam o kadar uri kasabilirim veya benim niye bu kadar az kasıyor aklımda cok soru işareti var
3-3 3-4 arası brakıyorum bota tr-6 ibot kullanıyorum bi bilginiz veya tavsiye oda olmasa öneriniz varsa söyliyebirmisiniz lütfen :/
Bu arada argeleri uridim amaclı dagıt dicekseniz bosa demiyin sıfırlaması 256 bin uri
Gemimde ne eksik bundan sonra ne yapmam gerek her türlü öneriye açıgım.
Bide Son olarakta avantaj katlıyıcısı ve /25 indirim biticek 10 gün sonra bunlardan sadece birisini alıcam 64 tl cok geliyorda hangisini almalıyım yardımcı olan olursa
şimdiden çok teşekür ederim
1 Saat Ortlama Uridium bu kadar geliyor.
Kısaca 7500 uri kassa saatte 1 gün /24 saatte 180 bin.
Arkadaşlar Üşenmeden yazdım uzun uzun yardımcı olun diye bi yorumu cok görmeyin
Şimdi gemimin Özelliklerini Yazım ilk ,
8 İris + 1 apis = 9 droit var + 9'ununda levelleri 16 dır
8 lf4 bulunmaktadır 5'i 16 leveldir 21 arge var ama yansıtma manevrası kalkan falan ayarlı kolay kesilmym diye
/25 hangar indirimi var avantaj paketi var kutulardan aldıgım 2 kat geliyor sadece vip eksik
7/24 pc acık 2 gün ful acık sadece 2 saat kapalı
İç içe açı ucus düzeni kullanıyorum /50 roket
Gemim leo 2ci hangarda goli var
gerisi 40 tane lf3 35 bo2 var ama nedense
benim saatlk kastıgım uri 5 / 8 bin arası bazı arkadaslar diyor saatte 10 bin kasıyorum ,
benimde o kadar uri kasmam için daha ne yapmam gerek yada
nasıl kasarsam o kadar uri kasabilirim veya benim niye bu kadar az kasıyor aklımda cok soru işareti var

3-3 3-4 arası brakıyorum bota tr-6 ibot kullanıyorum bi bilginiz veya tavsiye oda olmasa öneriniz varsa söyliyebirmisiniz lütfen :/
Bu arada argeleri uridim amaclı dagıt dicekseniz bosa demiyin sıfırlaması 256 bin uri

Gemimde ne eksik bundan sonra ne yapmam gerek her türlü öneriye açıgım.
Bide Son olarakta avantaj katlıyıcısı ve /25 indirim biticek 10 gün sonra bunlardan sadece birisini alıcam 64 tl cok geliyorda hangisini almalıyım yardımcı olan olursa
şimdiden çok teşekür ederim

1 Saat Ortlama Uridium bu kadar geliyor.
Kısaca 7500 uri kassa saatte 1 gün /24 saatte 180 bin.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar Üşenmeden yazdım uzun uzun yardımcı olun diye bi yorumu cok görmeyin

Son düzenleme: