- Konular
- 53
- Reaksiyon Skoru
- 24
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Benim gemim 8 iris 31 lf3 15 b02 kalkan yani normal bir elit gemi ben 1 saatte 4 m kasıyorum botlar kapalı oldugu zaman size nasıl kastıgımı anlatacam.
ben botlar kapalı olunca full x7'de x8 de falan takılıyorum.ufak krisleri kesiyorum rahat büyükler biraz zaman alıyor her neyse.
kestiğim yaratıkların çöplerini topluyorum ve geliştiriyorum full promerium yapmıyom o zaman fiyatta biraz azalma oluyor.üstüm komple dolunca gidip boşaltıyorum ve en az 1 m ile 1.5 m arası credi geliyor çöpten o aradada ortalama 3 tane büyük kris kesiyorum 1.2m ordan geliyor. 300 binde ufak krisler desek 3m kasıyorum. skaylabdanda 6 saatte bir 3 m geliyor günde 2 defa gönderiyom 6 mde skaylabdan geliyor 3 m de kendi kastığım para düz hesap 10 m kasıyorum . oyunda pek durmuyom 1 saate takılıp cıkıyom o aradada 3 m kasıyom işte.
gemisi kötü yeni başlamış olan arkadaşlarda x3 'e x4'e gidip orda porta devo sibo çekin yardım edenler oluyor ordan para kasarsınız çöpleri alıp geliştirin falan
ben botlar kapalı olunca full x7'de x8 de falan takılıyorum.ufak krisleri kesiyorum rahat büyükler biraz zaman alıyor her neyse.
kestiğim yaratıkların çöplerini topluyorum ve geliştiriyorum full promerium yapmıyom o zaman fiyatta biraz azalma oluyor.üstüm komple dolunca gidip boşaltıyorum ve en az 1 m ile 1.5 m arası credi geliyor çöpten o aradada ortalama 3 tane büyük kris kesiyorum 1.2m ordan geliyor. 300 binde ufak krisler desek 3m kasıyorum. skaylabdanda 6 saatte bir 3 m geliyor günde 2 defa gönderiyom 6 mde skaylabdan geliyor 3 m de kendi kastığım para düz hesap 10 m kasıyorum . oyunda pek durmuyom 1 saate takılıp cıkıyom o aradada 3 m kasıyom işte.
gemisi kötü yeni başlamış olan arkadaşlarda x3 'e x4'e gidip orda porta devo sibo çekin yardım edenler oluyor ordan para kasarsınız çöpleri alıp geliştirin falan
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
benim gemi 4 iris 10 lf3 leonov 6 b02 nerde kaıslıym
- Konular
- 41
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 62
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Credits için x-3 te önüne geleni kes + skylab yapbenim gemi 4 iris 10 lf3 leonov 6 b02 nerde kaıslıym
Uridium için x-8 de (Level yetmesse x-4 te) bota bırak . Lisans bitince kamuflaj al kutu topla x7 de