Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Root Bilgilerinizi Koruma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan olddstory
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 147
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Konuda göründüğü gibi:

yazısını göz önüne alacak olursak ve bu sistemi 3 yıldan fazladır elimde tuttuğumu bir kenara bırakalım bu yöntemi bir avuç ileri düzey programcı dışında hiç kimsenin bilmediğini vs. göz önüne alırsak burada büyük bir bilgi hırsızlığından bahsediyoruz ama sorun değil siz devam edin. Ancak bundan sonra hiç bir şekilde bizlerden yardım beklemeyiniz yakın çevremde ki bir kaç geliştirici arkadaşımı daha bu konuda bilgilendirip aynı yolu izlemeleri için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. GEÇMİŞ OLSUN :l04:
Nediyosun kardeşim sen ? senden ne yardım bekleyeceğiz ? Sen kimsinde sen den bilgi bekleyeceğiz ? Sen daha sokakta top oynarken biz bu işlerdeydik..Boş boş yorumlar yapma.Emek hırsızlığıymış güldürme beni.

Son düzenleme:
Konuda göründüğü gibi:

yazısını göz önüne alacak olursak ve bu sistemi 3 yıldan fazladır elimde tuttuğumu bir kenara bırakalım bu yöntemi bir avuç ileri düzey programcı dışında hiç kimsenin bilmediğini vs. göz önüne alırsak burada büyük bir bilgi hırsızlığından bahsediyoruz ama sorun değil siz devam edin. Ancak bundan sonra hiç bir şekilde bizlerden yardım beklemeyiniz yakın çevremde ki bir kaç geliştirici arkadaşımı daha bu konuda bilgilendirip aynı yolu izlemeleri için elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz. GEÇMİŞ OLSUN :l04:
Ayrıca 3 yıl elinde tutup tutmaman önemli değil,burda halan bu yolu bilmeyenler var ki basit bir yol.Bilmişlik yapmak yerine,foruma faydalı olmayı dene. :ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri