Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Artık Galatasaray'lıyım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ısrarkes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 762

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beni tehdit mi ediyorsun ? Niye ? Neden ? Senin şahsına veya başkalarının şahsına hakaret ettiğimi ve kendi görüşlerimi bildirdiğimi sanıyorum ve tartışmak istemiyorum Sayın Moderatörüm :)
------
Dostum Fenerbahçede bu düşünceli insanların işi yok zaten en iyi yeri seçmişsin :)Beni tehdit mi ediyorsun ? Niye ? Neden ? Senin şahsına veya başkalarının şahsına hakaret ettiğimi ve kendi görüşlerimi bildirdiğimi sanıyorum ve tartışmak istemiyorum Sayın Moderatörüm :)

Bazı şeyleri kurcalama fenerliside galatasaraylısıda beşiktaşlısıda onurludur ve her taraftarda vardır bir yamuğu olan burada taraftarları yargılamıyoruz.
arkadaş galatasaraylı olmuş diye de yargılıyamayız. dikkatli olalım konuşmalarımızda .

Bazı şeyleri kurcalama fenerliside galatasaraylısıda beşiktaşlısıda onurludur ve her taraftarda vardır bir yamuğu olan burada taraftarları yargılamıyoruz.
arkadaş galatasaraylı olmuş diye de yargılıyamayız. dikkatli olalım konuşmalarımızda .

Tamam kavga başlatmayalım.

Tüm yorumlar için teşekkürler.

Kimseyle kavga etmek istemiyorum veya biriyle kotu olmak. Sadece gorusumu bildirdim burasi bir forum ve ben istedigim gorusu kurallar cercevesinde paylasabilirim. Gorusumu kisitlama hakki kimsede yok senin sahsinada hakaret etmedim kimseninkine etmedim lutfen beni tehdit etme bu konuda jzamasin gorusumu bildirdim bitti gitti
iyi forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri