HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Başlıktaki gibi.Nasıl bilirisiniz?
İyi ya da kötü yorumlarınızı bekliyorum...
Başlıktaki gibi.Nasıl bilirisiniz?
Aslaaa. ! Berbat.
Ynsm emre ve steml suncumu kotulemek ıçın elınden gelenı yapıyorlar benım sağlam referanslarım var buyrun www.2mfun.com 2 aydır benımle çalışmakta 600 onlınesı var aynı şekılde m2keyf.com buyrun buda aynı şekılde
1 yıllık odeme veren reha2.com buyrun buda aynı şekılde 1yıllık odeme yapan muşterılerım
benı ucuz basıt ınsanların yorumlarıyla yargılamayın ilginize teşekkur ederim bu arada bu 2 yorumu yapan kışıler hakkımda şıkayettte bulunduklarından ve konularının kapandığı için acıları büyük oyüzden karalama kapmanyası başlattılar ..benimle çalışmayan insanlarla yargılamayın.. ilginize teşekkür ederim
1 yıllık odeme veren reha2.com buyrun buda aynı şekılde 1yıllık odeme yapan muşterılerım
benı ucuz basıt ınsanların yorumlarıyla yargılamayın ilginize teşekkur ederim bu arada bu 2 yorumu yapan kışıler hakkımda şıkayettte bulunduklarından ve konularının kapandığı için acıları büyük oyüzden karalama kapmanyası başlattılar ..benimle çalışmayan insanlarla yargılamayın.. ilginize teşekkür ederim
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)