Arkadaşlar benim pc klavyeyi görmüyor arada bir ışıklar yanıyor ama çalışmıyor dün az çok çalışıyordu arkadan usb yeriyle oynuyordum çalışıyordu ama bugün hiç çalışmıyor ekran klavyesinden yazıyorum acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 

Arkadaşlar benim pc klavyeyi görmüyor arada bir ışıklar yanıyor ama çalışmıyor dün az çok çalışıyordu arkadan usb yeriyle oynuyordum çalışıyordu ama bugün hiç çalışmıyor ekran klavyesinden yazıyorum acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler![]()
Sorun klavye de veya usb girişindedir.Bir bilgisayarcıya gösterirsen daha fazla yardımcı olabilirler ama bence kasa girişinde sorun vardır...
4 Tane giriş var hepsimi bozuk sence ama mouseyi takıyorum klavyenin çalışmadığı girişe mouse çalışıyorSorun klavye de veya usb girişindedir.Bir bilgisayarcıya gösterirsen daha fazla yardımcı olabilirler ama bence kasa girişinde sorun vardır...
4 Tane giriş var hepsimi bozuk sence ama mouseyi takıyorum klavyenin çalışmadığı girişe mouse çalışıyor
Sistemde hata var veya virüs kapmış olabilir...Klavyedeki tabakalar zarar görmüş de olabilir...Aygıt yöneticisinden kontrol et birde...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)