Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

LocalSystem Güvenlii mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hobbit Master
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Birincisi senin canına okucam ben o şifreleri değiştiriyorsun biz salağız ya zaten ana makinadan ayarlayamayacağız birde gelmiş sunucu istiyor.

Kardeşim SAKIN ALMA BU BİLİŞİMDEN..! ben bizzat bunlarla 5TL dediler yatırdım mobil olarak yatırmadan önce öyle bir ilgileniyorlarki görün 5 saniye geçmeden cevap yazıyorlar sonra mobil olarak yolladım parayı sonra diyorlar biz o numarayı vermedik bizim mobil ödememiz yok dediler engelleyip gönderdiler çogu kişi alıyormuş serveri vermiyolarmış bunlar bak sakın alma okadar bilişim var git başkalarından al Zaten 5TL ye servermi açılır dolandırıcı oldukları burdan belli

bizzat bi kaç gün çalışmışlığım var 1 serveri 2 kişiye satıp 1 gün sonra server şifrelerini değiştirip başkasına satmak en sonda serveri kapatmak eleman alıcam 1 hafta denicem ilk deyip deneme süresi bitince msnden engelleyip admin giriş ıd şifre silmek ve müşterisini mağdur etmemek için tüm gece boyunca kurduğu bozuk serveri düzeltmeye uğraştım

Sen benim servere gelip serverini kapatırım diye neden tehdit ettin ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri