romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Alastor sistemi hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre1830
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bu animasyon sistemini ben insanlar faydalasın işi görülsün diye kendim kodladım. Aynı zamnada bunun temelinin kime ait olduğunu açıkça belirttim sen ise kopyala yapıştır olarak hiçbir kaynak belirtmeden dümdüz yapıştırıyorsun ve dalga geçiyorsun. Ben bu sistemi kurabilmek için saatlerimi ve zamanımı harcadım. Burda sistem geliştiren insanlar ne demek isteyeceğimi anlayacaktır. Sen ise insanların emeğiin çalan bir kişisin. Önce git kendini düzelt. Bir çırpıda emek çalınmaz eğer paylaşcaksan bunun alıntı olduğunu ve nerden aldığını belirtmen gerekir. 12 yaşında çocuk diyorsun kimin çocuk olup olmadığını burdaki herkes kendsii karar verir.

bu animasyon sistemini ben insanlar faydalasın işi görülsün diye kendim kodladım. Aynı zamnada bunun temelinin kime ait olduğunu açıkça belirttim sen ise kopyala yapıştır olarak hiçbir kaynak belirtmeden dümdüz yapıştırıyorsun ve dalga geçiyorsun. Ben bu sistemi kurabilmek için saatlerimi ve zamanımı harcadım. Burda sistem geliştiren insanlar ne demek isteyeceğimi anlayacaktır. Sen ise insanların emeğiin çalan bir kişisin. Önce git kendini düzelt. Bir çırpıda emek çalınmaz eğer paylaşcaksan bunun alıntı olduğunu ve nerden aldığını belirtmen gerekir. 12 yaşında çocuk diyorsun kimin çocuk olup olmadığını burdaki herkes kendsii karar verir.
You fool! Quoting and sharing isn't stealing. If I had stolen it, I would have mentioned my name in the post. The biggest proof that I only shared and didn't steal, as you claim, is that I copied the exact text you wrote and uploaded the file in the same way you did, with the same name. I didn't even change the file name. So how can you accuse me of stealing?

Quoting and sharing isn't stealing. Actually, you're the one who's a thief and a robber, falsely accusing people. And I'll tell you for the third time: who said the system doesn't belong to you? I'm telling you the system belongs to you, so how could I steal it, you idiot? Or how can you call me a thief when I never said I created the system? I'm telling you, you're the one who made it. So how am I a thief, you twelve-year-old fool? You're the one who needs to go and fix your messed-up brain.

There's no need to boast. You did something simple. Don't think you're a top-notch programmer, just like that stupid Arab who sticks his nose into everything that doesn't concern him and is a complete failure, just like you. You're no different. This is my last comment. I won't reply to you again or give you any attention. You're truly an idiot and a donkey.

Also, my last comment to you, you foolish Arab:
Go to your mother, little one, and nurse from her breast.

@emre1830 Sistemi paylaşan arkadaş kendi yaptığını kendine ait olduğunu söylememiş zaten sadece farklı kaynaktan görüp bu forumdada paylaşmak istemiş. Bizde sizin isteğiniz üzerine sistem size ait olduğu için sizin konunuzu aktif edip o arkadaşın konusunu kapattık.

Burada lütfen birbirinize hakaret etmeyi sürdürmeyiniz ve bu konunun yeri burası değil kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri