Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaslar herkes 8 iris olma hikayesini yazsın acemilere ve taktik bilmeyenlere yardımcı olur gibime gelio
ben daha olamadım!!!
Lütfen klandan tamamlattım diyenler yazmasın daha değişik şeyler yazalım..
ben daha olamadım!!!
Lütfen klandan tamamlattım diyenler yazmasın daha değişik şeyler yazalım..
5 irisi urıyle sonra ırıslerın ıcını fulledım sonra kalan irisleri kredıyle aldım lf3 kalkanlarını urıyle hazırladıktan sonra artan urıyı arge, arge yeterı kadar yaptım sonra ver ganımet kutusuna gelıstırmelere HAyırlı olsun... 

Oyuna Yeni Basladım Ama Ben Pbdo Bot ile flax'ları alıp lvl6 yapıp sattım 200m Kasıp Ticaretten 25m Basıp Almaya basladım Şu anda 3 irisim oldu ve 8 irise tememlamam gayet rahat olucak.
Leo Aldım Flax Aldım 6 lvl yaptım sattım hep,clan açtım yan çarlarada leo aldm hep öyle sattım aldım,tüm parayı gerçek çarıma attım.
İlk bir clan açtım ve lisanslı ibot aldım.Yeni char açıp levo aldım ve ibotla sabah aksam 6lvl flax kasıp sattım.Clanın günlük geliri 25m ye kadar çıkmıstı.Asıl charımda 6. irise kadar uriyle diyerlerini crediyle.Şu anda 8 iris 9arge full lf3, bo2 leri tamamlamaya çalısıyorum.(Lisanslı kullanmayanlar, tavsiyem pbdo bot ile flax kasıp satın.x-2 de 1:15 dk civarı 6 lvl flax kasar)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)