[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

8 iris hikayeniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetozkose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
2 hafta boyunca kutu toplayarak 7 iris aldım içlerini doldurdum gemimi fulledim sonra credi kasmaya başladım dün bu saatlerde iris ihalesine girdim 5 m bastım aldım irisi sonra 2 defa bo2 ihalesine girdim zaten lf3 vardı şu an gemi full arge 21 yaptım bide argeyi tamamladıktan sonra geliştirme işine dalcam direk yada lf 4 çıkartmaya çalışcam

pbdo bot indirin diyorsunuz daha dün okuldayen faceme girip hacklemişler millete sövmüşler şerefsizler hadi indirdim nasıl kullancam nasıl crack yapcam bilmiyorum en iyisi ibot ibottanda nasıl lisans alınır bilmiyorum gemim leo bende dediginiz gibi yapmaya calısıyorum yani flax 6lvl yapıp satmaya çalışıyorum ama el ile yaptıgım için çok uzun sürüyor benim tercihim parası olan ibot kullansın pbdo bot çok zor iş kısacası ibot lisans alıp leoda flax 6lvl yapıp satmak eğer botun varsa akşama kadar 100m rahat yaparsını gecede sabaha kadar irislere 25m 25m yada gece oldugu için tr1 ise 25m tr6 ise 15m felan yatırıp irisleri tamamlamak kardeş bide bu turkmmo sitesinde fazla ilgilenmedikleri için modaretörler bir çok trojen atıyolar sakın hile indirmeye kalkma bence sen profibot yani ibotun orjinal sitesine girip lisans satın alıp leoyla tr6da flax 6lvl yapıp yapıp satmak :ka19: kolay gelsin

pbdo bot indirin diyorsunuz daha dün okuldayen faceme girip hacklemişler millete sövmüşler şerefsizler hadi indirdim nasıl kullancam nasıl crack yapcam bilmiyorum en iyisi ibot ibottanda nasıl lisans alınır bilmiyorum gemim leo bende dediginiz gibi yapmaya calısıyorum yani flax 6lvl yapıp satmaya çalışıyorum ama el ile yaptıgım için çok uzun sürüyor benim tercihim parası olan ibot kullansın pbdo bot çok zor iş kısacası ibot lisans alıp leoda flax 6lvl yapıp satmak eğer botun varsa akşama kadar 100m rahat yaparsını gecede sabaha kadar irislere 25m 25m yada gece oldugu için tr1 ise 25m tr6 ise 15m felan yatırıp irisleri tamamlamak kardeş bide bu turkmmo sitesinde fazla ilgilenmedikleri için modaretörler bir çok trojen atıyolar sakın hile indirmeye kalkma bence sen profibot yani ibotun orjinal sitesine girip lisans satın alıp leoyla tr6da flax 6lvl yapıp yapıp satmak :ka19: kolay gelsin
kbot lisansımı alana kadar pbdo kullandım 4-5 ay kadar hiçte birşey olmadı tonla virüslü dosya indiriyonuz sonrada bottan :D hadi diyelim öyle oldu Allah'ın rus hackeri senin face çarını mı çalcak :D yaş - 10 :D

yaş 10 diye bana dediysen çok yanlış bir hata ben 1kere pbdo bottan virüs kaynaklanıyor demedim açıklamasını yapıyım pbdo bottan taskrietermi ne bi program var onu bulmak için ararken oldu bu olay hacker de yapaNDA 10 yaşinda senin gibi olayı bilmeden yorum yapan biri bide ben orda dedim saten pbdo botta anlamıyorum tercihim ibottur pbdo botu naasıl yapıldıgını bilsem bende bırakırım botu anladınmı kardeşim olayı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri