HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Anksoft tan şimdilik 26 tllik bir metin2 vps alıcam arada bir kapanmalar felan çıkıyormu her hangibir sorunla karşılaşan var mı?
Anksoft tan şimdilik 26 tllik bir metin2 vps alıcam arada bir kapanmalar felan çıkıyormu her hangibir sorunla karşılaşan var mı?
Müşteri desteği gayet iyi. Yanlız subdomainlerin ftp bilgilerini vermiyorlar, domain alman lazım kendi siteni kendin düzenliyebilmen için. Destek güzel, sunucuları güzel. Pack ve files için güzel diyemiyecem ben pek beğenmedim, o yüzden başka files kullanıyorum. Kendine göre düzenlemeler yapabilirsin elbette biliyorsan :ka19:
İyi forumlar...
gerçekten güzeldir ben 2 kere aldım sadece alırken en sevmediğim şey v7'deki o abartılı taşlar müşteri desteği gayet iyi ama hangi destekle konuştuğuna lazım birisi ters birisi çok iyi onun dışında minatur zindanı gösteriyor ama o yok biraz eski files ama kendin üzerine ekleme yapabilirsin yani genel olarak çok iyi bence
ben önermiyorum kesinlikle!
ys leri yok
ve dolandılırma riskin yüksek
tabiki senin kararın ama bence zirverservers ten al
hem mobil ödemede var 30tl 1gb
ys leri yok
ve dolandılırma riskin yüksek
tabiki senin kararın ama bence zirverservers ten al
hem mobil ödemede var 30tl 1gb
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)