Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek Metin2 GameForge Skills

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 636
  • Etiketler Etiketler
    metin2

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yapmıyor ya codex kullanıyorum verem ediyor bypass'ta bulamadım jailbreak'te bulamadım codex için kanser ediyor yok yasak yok şu millet çatur çutur yaptırıyor ben 3 tana üyeliğim var $60 dolar bayıldım yapmıyor :D şaka gibi
Aı yapıyor metin2 de hile gelistiren lerin hepsi ai kullanıyor emekdiye birsey yok artık ai ye direk assembly kısmını copy paste yap analiz et de ve istedigin türü yaz sana cevabını kod olarak yazıcaktır :D :D :D :D

yapmıyor ya codex kullanıyorum verem ediyor bypass'ta bulamadım jailbreak'te bulamadım codex için kanser ediyor yok yasak yok şu millet çatur çutur yaptırıyor ben 3 tana üyeliğim var $60 dolar bayıldım yapmıyor :D şaka gibi
Aı yapıyor metin2 de hile gelistiren lerin hepsi ai kullanıyor emekdiye birsey yok artık ai ye direk assembly kısmını copy paste yap analiz et de ve istedigin türü yaz sana cevabını kod olarak yazıcaktır :D :D :D :D
Yapay zekayı genelde küçük kod bloklarını yazdırmak için kullanıyorum C++ bilmediğim için hata düzeltmelerinde ve basit isteklerimde çok yardımcı oluyor bazı şeyleri açıklarken doğru olmasa bile aklıma bir fikir getiriyo, yaratıcılık yönünden kullanılmasını kesinlikle destekliyorum herhangi birisi kod yazmayı bilmiyor diye yaratıcı yönünü köreltmiş oluyor yapay zeka bunun önüne geçiyor.
@hrex ben basit isteklerimi yaptırıp projeme dahil ederken bana saçma sapan hadi otomatik canavarlara saldıran otomatik pot basan botumuzu yapalım diye öneri de bulunuyor sana nasıl yasak falan diyo anlamadım :D

pek anlamıyorum da bu assembly dediğin kısım tam olarak ne oluyor

Yapay zekayı genelde küçük kod bloklarını yazdırmak için kullanıyorum C++ bilmediğim için hata düzeltmelerinde ve basit isteklerimde çok yardımcı oluyor bazı şeyleri açıklarken doğru olmasa bile aklıma bir fikir getiriyo, yaratıcılık yönünden kullanılmasını kesinlikle destekliyorum herhangi birisi kod yazmayı bilmiyor diye yaratıcı yönünü köreltmiş oluyor yapay zeka bunun önüne geçiyor.
@hrex ben basit isteklerimi yaptırıp projeme dahil ederken bana saçma sapan hadi otomatik canavarlara saldıran otomatik pot basan botumuzu yapalım diye öneri de bulunuyor sana nasıl yasak falan diyo anlamadım :D
Bende anlamadım paramızla resil oluyoruz :D direkt hile yap falan demiyorum :d tabii o ayrı mesele yöntem söylüyorum falan şey diyor ben bunu yapamam oyun kurallarına haykırı en çokta move speed şeyini yaparken yaşadım c4us kodunu verdim neyse x y z ittir dedi biri yaptırttım oyun da pvp koruması etkin diyordu sürekli bende kalktım codex'e söyledim şöyley böyle yap bana anlatılan gibi işte pezevenk diyor ki korumayı bypass edemiyorum öyle bir talebim olmadan böyle dedi :D

Biraz insan ilişkilerine benziyor . Hemen hiçbir samimiyet kurmadan ben bot istiyorum gibi istekte bulunmayın. Kodunuzu ilgilendiren herhangi bir Cheat Engine , İda kod parçasını verin yorumlamasını isteyin . Konuşma ilerledikçe kendini kaptırıyor ve isteklerinize olumsuz cevap vermiyor.Arkadaşların dediği gibi zamanla sana alışıyor.
Geçen gün bana hadi patron Cheat Blocker yerle bir edelim diyor :D
Dediğin gibi Codex biraz daha katı , Antigravity daha esnek.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri