OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Dövüş kursu...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GuettaFatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Muay thai öneririm.
Ama bol bol yoğurt ye ki kemiklerin güçlensin.

Adam dövüş sanatından anlıyo ya :))

Muay Thai - WingChun öneririm :) ama 2si içinde kemiklerinin sağlam olması lazım cünkü hep diz dirsek ayak falan onlara bağlı .

Kilona Baktımda yarım kadarsın KickBox yapıyorum ben Sana Önerirdimde Fazla Küçüksün Biraz Daha İrileşmen Gerek Ama Ben Tekvandoya Gitmeni Öneririm Gayette Başarılı Olursun Karete Fazla işine yaramaz Tekvando daha sağlam eğer kendine güvenin varsa Box'da Yapabilirsin en iyi Box

--
Kendini Korumak İstemişsin Muay thai öneririm sokak sanatına daha uygun bir spor ama hala tekvando derim sana tekvandoya giderek Tekmelerini esnekliği arttırabilirsin. Muay thaide antremanların fazla can yakıcı geçer ve alışman biraz uzun sürer dayanabilirim diyorsan sorun olmaz biz muay thai ve kick boxu aynı anda görüyoruz biraz zorluyor

Son düzenleme:
Galiba Taekwon-do ya başlayacağım inşallah sokaktada işe yarar

Dostum bunu sokakta işe yarasın diye yapma Spor olduğu için yap kavga etmek zorunda değilsin eğer başka seçenek yoksa tabi ki kavga edecek kendini koruyacaksın ama sırf tekvandocuyum diye sokakta millete sataşmak kötü sonuçlar doğurabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri