HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Eeeee nolmuş evcilikse oynuyoruz işte nolmuş allah allah senin böyle bir konu açman gereksiz ! Biz oynuyosak sanane giydiriyoruz havalı görünüyoruz ee nolmuş !!!! KONU KİLİT PLZ !!!!!
Birkere Şunu Söylemek istiyorum. Bahsettiğin Oyunlarda Zırh ve Silahlara Effect, Efsun Artık Her ne Diyosanız Ekleyebiliyorsun. Bunlar Senin Savaş Stratejin için Önemli. İster Savunma İster Saldırı Olarak Ayarlayabiliyorsun. Bahsettiğin o Oyunlarla AQW yi Karşılaştırman Büyük Hata Olur. AQW de Enhancement var Ama Her Class İçin Belirli Enhancemetleri Kullanırsan Ancak Verim Alabiliyorsun. Örneğin Macigal Class a Fighter Enh. Kullanmak Gibi. M2 Knight Gibi Oyunlarda Pvp Sistemi Güzeldir Boss Sistemi Güzeldir. Aqw de Pvp Sistemi Çok Kötü Değil Ama Zayır. Boss Sistemi Sıfır. İleride Nasıl Olur Bilemem Ama Şu an İçin Oyunda İstediğim İtemleri Aldım ve Benim için Oyunun Şuan ki Durumu Karakter Giydirmeye Dönüştü.
Birkere Şunu Söylemek istiyorum. Bahsettiğin Oyunlarda Zırh ve Silahlara Effect, Efsun Artık Her ne Diyosanız Ekleyebiliyorsun. Bunlar Senin Savaş Stratejin için Önemli. İster Savunma İster Saldırı Olarak Ayarlayabiliyorsun. Bahsettiğin o Oyunlarla AQW yi Karşılaştırman Büyük Hata Olur. AQW de Enhancement var Ama Her Class İçin Belirli Enhancemetleri Kullanırsan Ancak Verim Alabiliyorsun. Örneğin Macigal Class a Fighter Enh. Kullanmak Gibi. M2 Knight Gibi Oyunlarda Pvp Sistemi Güzeldir Boss Sistemi Güzeldir. Aqw de Pvp Sistemi Çok Kötü Değil Ama Zayır. Boss Sistemi Sıfır. İleride Nasıl Olur Bilemem Ama Şu an İçin Oyunda İstediğim İtemleri Aldım ve Benim için Oyunun Şuan ki Durumu Karakter Giydirmeye Dönüştü.
Şöyle birşey var metin2 knightonline kaç gb lık oyunlar aqw yi internet üzerinden oynuyorsun. Ben sadece karşılaştırma derken oyun türünden bahsettim. saydığım oyunlar ve aqw nin bulunduğu kategori MMORPG oyunlarıdır. AQW browser oyundur fark bu şuan browser oyunlar arasında aqw den daha geniş senaryolu çok yönlü bir oyun yok hatta aqw türünde browser mmorpg oyun yok. Kopyalarını yapmaya calıstılar shadowtale gibi onlarda aqw nin 10da biri etmez. Ben Leauge of Legends Aika online Rappelz online C9 online oyunlarını oynayan biriyim. Bunları oynarken yanında Browser olarak aqw oynuyorum ve çok memnunum hayatımdan

şu ana kadar frkettinmi bilmiyorum ama silahların tümünde saldırı hızı ve krit vuruş aralığını belirten bir aralık var
zor alaınan (düşürme yada görev) itemlerde bu aralık yüksek örnkeğin overfiend te 0-260 gibi bişey bu ayar. ve sen istediğin her şeyi almışsan pek bişey istemiyomuşsun zaten
bende oyuna sürekli girmiyorum event olunca item alıyorum rare ya 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)