melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

J6-Banzai seri görevler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vrofty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Vrofty

Level 5
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
53
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar J6 nın bütün görevlerini bitirdim bir kaç gündür forumda yardım istedim ama kimse ilgilenmedi bazı bilmeyen arkadaşlarda vardı benim gibi onlara yardımcı olmak için j-6 Banzai yi anlatıcam tamamen.
Anlatıldımı anlatılmadımı bilmiyorum forumda bulamadığım için tekrar konu açmış oluyorum açıldıysada güncellenmiş oldu.

1. Adım -) /join j6 diyip ilerliyoruz sürekli sonda bi ejderha var kesiyoruz onu harita çıkarıyoruz
2. Adım -) Dwakel Decoder'e ihtiyacımız var / join Dwakel diyoruz ilk girdiğimiz yerden sol tarafa dönüyoruz odanın sonuna ilerliyoruz arkadaşlar. Odanın sonunda bir kazan var o kazanın üstünde kırmızı bi düğme var ona tıklayıp Decoder'i alıyoruz.
3. Adım -) Crystalized dragon breath'a İhtiyacımız var. Tam hatırlamıyorum burayı buraya kadar ve burdan sonrasındaki 1-2 görevi 1 yıl önce yapmıştım. Haritaya tıklıyoruz bi harita çıkıyo. Sandsea daki salloona gidiyoruz J6 yı buluyoruz J6 nın yanındaki kasada saklı. Kristali alıyoruz J6 ile konuşun İ want items butonuna basın. Ardından Can I be your friend butonuna basın. Kordinatları öğrenmemiz gerekiyor Quizz yapcak bizi. Dikkat edin 6 Soru sorcak sakın yanlış cevap vermeyin çeker silahı vurur açımaz yemin ediyorum tek atıyor bide herif j6 akıllı olmak lazım :D Soruların cevaplarını tek tek yazıyorum

1.soru Westion
2.soru Joe Jingle
3.soru Crystallized drgon breath
4.soru Dual Revolves
5.soru Green
6.soru Thief

beyler tekrar ediyorum dikkatli olun tek bi yanlış cevapta tek atıyor size ve salloona geldiginiz kısımdan başlıyorsunuz baştan. Sorularımızı doğru yanıtladıktan sonra take cordinates butonuna basıyoruz ve çıkan şeyi kabul ediyoruz çıkan şeydeki kordinatları kullanarak Hyperium(bir mekan uzay gemisi gibi j6 nın gemisi galiba)' u buluyoruz arkadaşlar.

4. Adım -) İşte dananın kuyruğunun koptuğu yerdeyiz arkadaşlar j6 serisinin en zor görevi burası olsa gerek. Hyperium a gidiyoruz arkadaşlar portaldan gemiye ışınlanın yerde bi paspas var welcome yazan kapıdan giriyoruz şimdi Turrentler var bunlar çok sıkıntı Aktifken size tek atarlar geçmeye çalışırsanız Sabırlı olmamız gerekiyor başkalarının yardımıyla onlar devre dışı kalcak buralara dikkat edin ekranda yazılar çıkçak aktive değil diğeri şuan hatırlamıyorum devre dışı kaldığını belirdn bi küçük sarı yazı çıkcak ekranın tam ortasında onu gördüğünüz an arkanıza bakmadan koşun ve kapıyı geçin.

5. Adım -) Girdiğimiz yerde 2 kapı var henüz 2 kapıyada girmiycez dümdüz ilerleyin j6 nın yanına gidin mause la J6 nın cebine tıklayın ve VR Room Acces Card'ı alın yalnız bunu alabilmek için karakterinizde 30 dan fazla dex statı olması gerekiyor. Şimdi card'ı aldıktan sonra önceki odaya 2 kapının olduğu odaya yanı o odaya gelin sağdaki odaya girin orası asansör. Şimdi Asansörde en üstteki buton bizim geldiğimiz kat 2. buton ışınlanma katı 3. buton ise görevlerimizi alcağımız kat. Şimdi en Alttaki butona yani 3 numara diye adlandırdığım butona tıklayın.

İlk 5 görevin Videolu anlatımı :

6. Adım -) bu adımda J6 banzaiye giden yolda yapcağımız 4 görevden 1. sini anlatıcam. Asansörle en alt kata inin 1. görevi alın ardından /join forest yazın Zardman Grunt'ı bulup görev itemimiz çıkana kadar kesin görev bitince Görevi aldığımız yere dönün görev complete yok turn in var ona tıklayın. Ardından Tekrar asansöre binin bu sefer ortadaki kata geliyoruz LCD ekrana tıklayın :D chapter6 var ona tıklayın kabul edin sizi biyere yolluycak skip deyin geçin bi tirendesiniz. Merdivenlerden aşağı inip tirene girin ilk girdiğimiz odadaki insanlarla hiç konuşmayın 2. yada 3. gircegimiz odada Operatör var tren operatörü karşısında bi kızla oturuyor konuşmanıza gerke yok operatörün cebine tıklıyoruz çıkan şeyi alıp ilerlemeye devam ediyoruz şimdi her vagonun numarası var duvara bakarsanız görebilirsiniz 1 numaralı vagona kadar ilerleyin kazan dairesi gibi biyer var orda kasayı aççaksınız şifre sorcak gerek yok hemen şifre girceğimiz yerin sağında küçük bi sürgü var metal parçası onu mause ile tutup yukarı kaldırın kilit açılacak. Açılan kasadaki Crystallized drgon breath'e benzer bir kristal onu alalım. Ardından açık olan kasaya bağlı boruları takip edin gözünüzle başka bir kasaya bağlanıyor o kasanın kapağına tıklayın kapağı döndürün ve trenin tekrar üst katındayız. Sonuna kadar ilerleyin ve
1.görevimiz tamamlanmıştır arkadaşlar Hayırlı olsun.
Görevin videosu :

7. Adım -) Asansörle aşağı inin hyperiumdaki asansörle. 2. görevi alcaz bu sefer o bilgisayardan. 2. görevi alın /join boxes deyin ve Sneeviltron kesin görevin ilk aşaması bitti şimdi aldığımız yere gelin görevi turm inleyin ve /join noobshire yazın geldiğimiz yerde horcnoob var sürekli onları kesin datadisc5 çıkarana kadar bunu bulunca Trenli yere ışınlandığımız LCD ekranlı VR Room'a dönün chapter 5 e tıklayın kabul edin bizi bi yere ışınlıycak yine orda bi robot var robotla konuşun ilk görevi alın dümdüz ilerleyin 45 k hp li bir kapı görceksiniz onu kesmemiz gerekiyor merak etmeyin o bize 0 vuruyo bi kaç dk da kesersiniz kapıyı kestikten sonra robota geri dönün 2. görevi alın ve açtığımız kapıdan içeri girip çöpleri karıştırmaya başlycaz. Birşey bulcaz tam olarak bilmiyorum ne olduğunu göremedim karıştıra karıştıra buldum ben sizde rahatlıkla bulursunuz onu bulduktan sonra sizi moonyardb a gönderiyo ve bir video izletiyor video bittikten sonra çıkan yerdeki yaratıkları kesin kapıya ulaşın. Soldan gitmemiz gerekiyor şu kapı ve çöp görevini aldığımız robota gidiyoruz ve 2. J6 görevimiz de tamamlanmıştır arkadaşlar Hayırlı Olsun.
Görevin videosu :

8. Adım -) Üçüncü görevde
/join bludrut4 eğer member değilsen /join mars2 Shadow Serpent kesip görevi bitiriyoruz

9. Adım -) Dördüncü görevde /join bludrut4 eğer member değilsen /join mars2 Groglurk kesip görevi bitiriyoruz

10. Adım -) şimdi asansörden en üst kata çıkın yani geminin içine bu sefer soldaki hiç girmediğimiz kapıdan girin

Resimde gösterildiği numarada duvardaki sayaçlara tıklayın ve orda küçük bir robot var J6 shop id si fln var şimdi bunca görevi bu shop için mi yaptık diyceksiniz ama id ile girdiğinizde itemleri alamazsınız şimdi bütün itemleri değilde çoğunu satın alabilirsiniz.

11. Adım -) /join sewer yazın en son bölüme gidiyoruz oradaki kurbağayı öldürüyoruz ve altındaki disk'e tıklıyoruz. Sonra datadisk geldiğinde evet diyoruz. VR Room Cart = J6'nın yanına gidip cebine tıklıyoruz ve evet diyoruz. Sonra hypreium da asansöre biniyoruz ve ortadaki tuşa basıyoruz. Sonra ekrana tıklayıp Chapter 4 ' tıklıyoruz. Geldiğimiz bölümde 3 seçenek verecek en soldakine tıklıyoruz. Sonra Banzai haritasına ulaşmış oluyoruz Hayırlı olsun.

12. Adım -) Sağa doğru gidiyoruz. bizi bir oyuna götürüyolar. Çıkan yere en alttakine tıklayıp ve oyuna geliyoruz.
Şimdikini dikkatli okuyalım lütfen arkadaşlar yanlış yaparsak quizz deki gibi en başa atıyor bizi j6.

1. düşman mavi mouse'yi kemerin yuvarlak yerine tutun ve basın.
2. düşman pembe kemerin yuvarlak yerini vurularal öldüülrcek
3. düşman sarkafasına nişan alın mouse'yi tutun ve basın
4. düşman siyah koyu taraftaki dizinin hemen alt kısmına mouse'yi tutun ve basın
5. düşman kırmızı kemerinin üzerine mouse'yi getirin ve basın
Bazen bunlar değişiyor malesef deneyerek bulcaksınız :(
Görevin videoları :
:
Sonra bir video izletiyo bize video yoksa direk ilerleyin füzeye çıkarıyor bizi devam edelim robotları keselim ve kablolar çıkıyor. Üst bölümdeki Sağdaki Mavi kabloyu keselim Arkadaşlar.

Sonra 1 VTR girecek J6 gemiyi kaçırıyor sonra bizden ateş etmenizi istiyor. Soldaki herhangi bir tarafa ateş edelim ( mouse miz sağda olsun ) Bastıktan sonra bir J6 nın hızlı gittiğini gördüğünüzde 1 saniye bekleyip ve SPACE (boşluk) tuşuna basıyoruz ve hemen mouse ile tekrar ateş ediyoruz ve geminin içine çılgın bi iniş yapıyoruz. Sağ üst tarafta next var basıp geçiyoruz. Sonra bize Auxiliar 3 verecek onu alı ve saklayoruz.

İştee bütün görevler bitti o bulduğumuz gizli shop ta alamadığımız bir kaç itemide bu görevlerin sonunda alabiliyoruz. J5 j6 pirate armor shogunslinger gibi armorları artık satın alabilirsiniz :)

Kanıt olarak charpagem buyrun j6 shoptaki itemlerden bazıları çantamda

Ve bu konudaki Bi arkadaşımızın anlattığı taktiği uygulayabilirsiniz artık
http://www.turkmmo.com/adventure-quest-worlds-aq-worlds/2322535-aqw-1-saate-1-lvldan-50-a.html

Anlatım Bana ağittir araştırıp bütün görevleri tek tek buldum ve hepsini sizin için bir konuda paylaşıyorum. 2 buçuk gündür bunlar için uğraşıyorum. Umarım işe yarar. Bilenimiz çoktur ama umarım bilmeyenler için faydalı bir konu açmış olurum...
Hatta sabitlenirse oyuna yeni başlayan arkadaşlarımız içinde çok hayırlı olur diye düşünüyorum :cool:

Son düzenleme:
bazı yerlerini alıntı yoksa repte vercektim paylaşımların güzel saolasın

Rep için paylaşmadım ben bağzı yerler alıntı diyorsun işin aslı şu 3 gündür 5-6 forumda birden dolaştım bu görevler için ama hiçbir forumda benim gibi hepsini birden anlatan bulamadım yabancı aqw forumlarına bile baktım. Benim tek konuda 12 adımda anlattığım görevleri millet 5-10 konuyla yarım yamalak toparlamış ben onlardan öğrendim yapılışını ve kendim görevi yaptım sonra onların eksikliklerini tamamlayarak kendim birşeyler katarak ki çoğunluğu benimdir 5-6 cümlede anlattığım görevi 2 kelimeyle anlatmışlar. O alıntı diye kasttettiklerini okuyarak 4-5 seferde 4-5 saatte zar zor bitirebildim görevleri. Yan karakterimle bu yazdıklarımı kendim takip ederek 2 saatte tamamladım tüm j6 yı

kaç gündür yapmaya çalışıyodum bu görevleri başka forumlarda yok bu forumda takılmıyorum genelde ama bir tek burda bulabildim eyw kardeş

Zor ve uzun olan adımlarda anlattığım görevlerin videolarını ekledim arkadaşlar videolar bana ait değildir!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri