HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle bu konuya girdiğiniz için teşekkürler...
İlk olarak ben sizlere adventure quest worlds u bende oynadığımı söyleyeyim ama oynarken birgün birşey düşündüm ve oyunu bıraktım
İşte o gerçekler...
Arkadaşlar hiç düşündünüzmü aqw nin evcilik oyunu olduğunu ???
ister inanın ama ister inanmayın ama farkettiyseniz aqw de herşey giydirmeye ve evcilike bakıyor...
Şimdii hemen aklınıza gelen şey 1VS1 PVP ler niçin ??? Hemmen söyleyeyim kardeşim 1vs1 pvp yapıyorsun farkettiysen o görevi tamamlarsan sana eşya veriyo onuda giyiyorsun...
Bir kere savaş oyunlarında eşyaların lvlı olurdu baksanıza adamlar enchamentes ler istediğin silahı istediğin lvl yapıon çok aptalca...
Tüm canavarlar niçin ??? sorusuna cevabım ise hepsindende item düşüyor...
Peki ya item düşmeyen canavarlar ??? sorusuna cevabım isterseniz wiki ye bakın heepsindede treasure chest düşüyor ama bu giyilcek eşya değilki ??? sorusuna ise cevabım twilly e gidin open treasure chesten item çıkıyor buna ne dersiniz ???
Arkadaşlar düşün taşının ve isterseniz benim gibi aqw yi bırakın ama benim söylediklerime karşı bi söz söyleyebilirsiniz eğer haklıysanız ben tekrar aqw ye başlarım işte aqwdeki çarlarım =
Saygılarla lütfen beğenirmisiniz 1 kişi beni beğendide ....
İlk olarak ben sizlere adventure quest worlds u bende oynadığımı söyleyeyim ama oynarken birgün birşey düşündüm ve oyunu bıraktım

İşte o gerçekler...
Arkadaşlar hiç düşündünüzmü aqw nin evcilik oyunu olduğunu ???
ister inanın ama ister inanmayın ama farkettiyseniz aqw de herşey giydirmeye ve evcilike bakıyor...
Şimdii hemen aklınıza gelen şey 1VS1 PVP ler niçin ??? Hemmen söyleyeyim kardeşim 1vs1 pvp yapıyorsun farkettiysen o görevi tamamlarsan sana eşya veriyo onuda giyiyorsun...
Bir kere savaş oyunlarında eşyaların lvlı olurdu baksanıza adamlar enchamentes ler istediğin silahı istediğin lvl yapıon çok aptalca...
Tüm canavarlar niçin ??? sorusuna cevabım ise hepsindende item düşüyor...
Peki ya item düşmeyen canavarlar ??? sorusuna cevabım isterseniz wiki ye bakın heepsindede treasure chest düşüyor ama bu giyilcek eşya değilki ??? sorusuna ise cevabım twilly e gidin open treasure chesten item çıkıyor buna ne dersiniz ???
Arkadaşlar düşün taşının ve isterseniz benim gibi aqw yi bırakın ama benim söylediklerime karşı bi söz söyleyebilirsiniz eğer haklıysanız ben tekrar aqw ye başlarım işte aqwdeki çarlarım =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
__
(bunu sadece kastım ama benim çarım...)
Saygılarla lütfen beğenirmisiniz 1 kişi beni beğendide ....

Son düzenleme:
Saçma. Sohbet Konusuna Söyleyebilirdin. Ve Ayrıca Giydirme Oyunu Olsaydı Canavarlar Olmazdı. ve Farkındaysan Onlar Zırh. Genellikle Tarayıcı Tabanlı Oyunlar Böyle Olur. Ve İstemiyorsan Bırak. Bizim İlgimiz Yok. Bu Konuyu Pek Çok Kez Düşünenler Vardır. Be Yine Benim Gibi Aynı Karara Varmışlardır. Tabi Bu Sadece benim Düşüncem. Sohbet Konusuna Yazabilirdin.
Son düzenleme:
BlackaAngel a Katılıyorum. Seviye 50 Olup İstediğin İtemleri Dizdiğin Zaman Çocukların Bebek Giydirme Oyunu Gibi Set Değiştirip Duruyorsun. Bu Konuda Haklı Bence.
bak s4 oynayan varmı bilmem ama bu konuda benzer ondan yazıyorum s4 ün açılımı Stylish eSper Shooting Sports tur ve giydirme kısmı stylish e girer. zırhların silahların amacı oyunda farklılık yaratmaktır farkeden varmı bilmiyorum ama yeni çağ oyunlarının /90'ında görnüm sürekli değişir ve oyuncular arası grafiksel değişiklik vardır.
kısacası
aqw deki giydirme evcilik değilde stil farkı yaratmaktır. kendi stilini yarattığın için oynaman daha önemli yoksa kim niye alsın zırhı silahı
warrior classla dolaş :S
kısacası
aqw deki giydirme evcilik değilde stil farkı yaratmaktır. kendi stilini yarattığın için oynaman daha önemli yoksa kim niye alsın zırhı silahı
warrior classla dolaş :SOna bakarsanız Tüm MMORPG oyunlar evcilik oyunu olur metin 2 knight online silkroad c9 rappelz vs vs... hepsinde aqw deki olay bulduğun itemleri giyiniyorsun napcaz affedersin kıyafet bulunca yiyip iççekmiyiz? Bütüm mmorpg oyunlarda olay bu zaten item kasıp karakterinde kullanmak. 1 yıl önce wow oynuyordum 31 GB oyunda bile aynı olay item kasıp giyiyosun çok saçma bir düşüncen var blackangel bu şekilde düşünürsen MMORPG oyun oynama sen derim.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)