Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Aqwnin gerçekleri..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BLackAngeL00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şöyle birşey var metin2 knightonline kaç gb lık oyunlar aqw yi internet üzerinden oynuyorsun. Ben sadece karşılaştırma derken oyun türünden bahsettim. saydığım oyunlar ve aqw nin bulunduğu kategori MMORPG oyunlarıdır. AQW browser oyundur fark bu şuan browser oyunlar arasında aqw den daha geniş senaryolu çok yönlü bir oyun yok hatta aqw türünde browser mmorpg oyun yok. Kopyalarını yapmaya calıstılar shadowtale gibi onlarda aqw nin 10da biri etmez. Ben Leauge of Legends Aika online Rappelz online C9 online oyunlarını oynayan biriyim. Bunları oynarken yanında Browser olarak aqw oynuyorum ve çok memnunum hayatımdan :)

Geniş Senaryolu Browser Oyun AQW Dİyorsunuz. Bence Yanlış. Darkorbit ve Seafight Browser Oyun Kategorisinde Kalitesini Çoktan Belli Etmiş Kalitede AQW nin 2 Katı Oyuncuya Sahip Oyunlardır.
Örneği Darkorbitten Yapabilirim.
Tp ve Şeref Puanı Sistemi Vardır. Ekipmanınız Full + Full Dahi Olsa Oyun Bitmez. Rütbenizi Yükseltmeye Çalışırsanız. Rütbeniz Zaten En Yüksekteyse Oyun Yine Bitmez Çünkü Konumunuzu Korumanız Gerekir.

AQW de 50 Lvl Ol Storyleri Bitir Rep Ranklarını 10 Yap Ve Oyun Biter. Artık Yulgara Gir Değişik Setler Giy Onları Boya. Diğer Gün Yine Aynı Şey. Taaa ki Yeni Bişeyler Gelene Kadar. Mesela Yeni Görevler Gelince Boşta Beklediğin İçin Hemen Yapıyorsun ve Beklemeye Devam.

Aqw yi Kötülemiyorum Aksine Güzel ve Zevkli. Umarım Daha İyi Yerlere Gelir.

şu ana kadar frkettinmi bilmiyorum ama silahların tümünde saldırı hızı ve krit vuruş aralığını belirten bir aralık var :) zor alaınan (düşürme yada görev) itemlerde bu aralık yüksek örnkeğin overfiend te 0-260 gibi bişey bu ayar. ve sen istediğin her şeyi almışsan pek bişey istemiyomuşsun zaten :D bende oyuna sürekli girmiyorum event olunca item alıyorum rare ya :)

Biliyorum Bende Aldım Overfiedi. Söylediklerinin Farkındayım. Sanırım Anlatamadım. Şöyle Sölim
Oyunda Eksik Birşeyler Var. Ne Eksik Dersen Cevap Veremem Ama O Eksiklik Her Neyse Çok Hissediliyor. Oyuna Girdiğim Zaman Yapacak Bişey Bulamıyorum. Bir Gün Yolunuz Düşerse Nythera Yulgar-3131 e Grin Türkler orda Toplanır ve Çoğu Ya kavga edip küfürleşirler yada AFK olarak Beklerler.

Son düzenleme:

Geniş Senaryolu Browser Oyun AQW Dİyorsunuz. Bence Yanlış. Darkorbit ve Seafight Browser Oyun Kategorisinde Kalitesini Çoktan Belli Etmiş Kalitede AQW nin 2 Katı Oyuncuya Sahip Oyunlardır.
Örneği Darkorbitten Yapabilirim.
Tp ve Şeref Puanı Sistemi Vardır. Ekipmanınız Full + Full Dahi Olsa Oyun Bitmez. Rütbenizi Yükseltmeye Çalışırsanız. Rütbeniz Zaten En Yüksekteyse Oyun Yine Bitmez Çünkü Konumunuzu Korumanız Gerekir.

AQW de 50 Lvl Ol Storyleri Bitir Rep Ranklarını 10 Yap Ve Oyun Biter. Artık Yulgara Gir Değişik Setler Giy Onları Boya. Diğer Gün Yine Aynı Şey. Taaa ki Yeni Bişeyler Gelene Kadar. Mesela Yeni Görevler Gelince Boşta Beklediğin İçin Hemen Yapıyorsun ve Beklemeye Devam.

Aqw yi Kötülemiyorum Aksine Güzel ve Zevkli. Umarım Daha İyi Yerlere Gelir.

aqw nin geri kalmasının nedeni türklerin toplum baskısına yenik düşmesi arkadaşım görse şöyle der böyle der diye :) bi nedenide mem-ac çekimi az olduğundan vol tr yok :D bu nedenle reklamıda yapılmıyor. bene en son adam bulmadım çevremde oynayan bıraktım lol oynuyorum loldede yüksek mevlalara satılan kostümler var bi ...ada yaradığı yok :D bi tek şeklin oluyo dışardan :) bende var mesela 2 skin ve tekrarda yatırıcam para :)

sen dedin diye bırakcak değilim evcilikle ne alakası var amaç item dizmek öyle birşey olsaydı metin2 fln evcilik oyunu olurdu kafanmı güzel senin

KONU KİLİT

aqw nin geri kalmasının nedeni türklerin toplum baskısına yenik düşmesi arkadaşım görse şöyle der böyle der diye :) bi nedenide mem-ac çekimi az olduğundan vol tr yok :D bu nedenle reklamıda yapılmıyor. bene en son adam bulmadım çevremde oynayan bıraktım lol oynuyorum loldede yüksek mevlalara satılan kostümler var bi ...ada yaradığı yok :D bi tek şeklin oluyo dışardan :) bende var mesela 2 skin ve tekrarda yatırıcam para :)

Frost ezreal, Jadedragon wukong , Frozen Terror nocturne, Poolparty Ziggs, Khazix mecha , Dreadknight nasus ve dreadknight garen, Traditional Leesin ve Blight Crystal Varus aldım bende lolde en az 100 TL yatırmışımdır :D ama aqw ye bu parayı yatırmam ya bence aqw nin tek eksiği member olmayan oyuncuların yaşadığı kısıtlamalar. Az buz değil bir çok şeyden mahrum kalıyoruz bnm gibi nonmemberlar. Başka oyunlarda da premium vip gibi şeyler var ama onlara bir şekilde yetişebiliyorsunuz emek harcayarak aqw de bu yok bence bundan başka kotu yanıda yok. Ha şu var haklısınız eventten eventte bekliyoruz yeni şeyler çıkmasını. Bunları daha sık yapabilirler bir kaç yeni harita da çıkarabilirler. Ama ben 2 buçuk yıl önce üyeliğimi alırken şunu duymuştum. O bütün haritadaki boş yerlerin hepsini doldurcaklardı yavaş yavaş. 1 yıla falan daha kapsamlı bir Browser oyun olabilir bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri